Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TANJU ÖZCAN KARAMANLI VE YUKARI ÇARŞI ESNAFINI GEZDİ

TANJU ÖZCAN KARAMANLI VE YUKARI ÇARŞI ESNAFINI GEZDİ
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Karamanlı Mahallesi'nde ve Yukarı Çarşı'da faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Yukarı Çarşı ile ilgili verdiği sözlerin arkasında olduğunu ifade eden Özcan, ayrıca esnafını üzen bir belediye başkanı olmayacağını söyledi.


31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Yukarı Çarşı esnafı ile Karamanlı Mahallesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Tek tek tüm esnafı gezen Özcan, Pazar günü yapılacak olan seçimlerde vatandaşlardan hayır dualarını ve desteklerini istedi. Esnafını üzen bir belediye başkanı olmayacağını yineleyen Özcan, "Hep birlikte çok güzel bir Bolu inşa edeceğiz. Bolu'yu turizm ve sanayi şehri yapacağız. Bolu daha canlı bir şehir haline gelecek” dedi.

"YUKARI ÇARŞI ESNAFINA VERDİĞİMİZ SÖZLER AYNEN GEÇERLİ"

Yukarı Çarşı esnafını da tek tek gezen Özcan, "Daha önce verdiğimiz sözler aynen geçerli. Kimsenin şüphesi olmasın. Yukarı Çarşı’mız dokusu korunarak Bolu’nun cazibe merkezlerinden biri olacak. Şehir merkezine turist getirerek, esnafımızın gelirini arttıracağız” şeklinde konuştu.