Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“31 MART’TAN SONRA DA HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“31 MART’TAN SONRA DA HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Karacasu Belediye Başkan Adayı Celal Beydili, 31 Mart’tan sonra Karacasu için hız kesmeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Karacasu Belediye Başkan Adayı Celal Beydili, 31 Mart Seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada Karacasu halkına güvendiklerini ve bu seçimde de göreve kendilerini layık göreceklerine inandıklarını ifade etti.

AK Parti Karacasu Belediye Başkan Adayı Beydili açıklamasında, “Karacasu için bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla beldemizi hızla gelişen yerler arasında öne taşıdık. Gerek sağlık turizmi, gerek spor, gerekse sosyal ve alt yapı çalışmaları ile beldemize değer kattık ve katmaya da devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda vatandaşlarımız her zaman bize destek oldu, her zaman bizlerle birlikte oldu. Çalışmalarımızı vatandaşlarımızın taleplerine, ihtiyaçlarına göre şekillendirdik. 31 Mart seçimlerinde inanıyoruz ki vatandaşlarımız bu çalışmalarımızın aralıksız devam etmesi için tercihini yapacaktır. Biz onlara her zaman güvendik. Güvenmeye de devam ediyoruz. Onların da  bugüne kadar olduğu gibi bu seçimde de bizlere güvenerek göreve layık göreceklerine inanıyoruz. Onların güvenini boşa çıkarmayarak beldemizin gelişmesi adına, beldemizin kalkınması adına çalışmaya, hizmet etmeye hız kesmeden devam edeceğiz. Karacasu bizimle, biz de her daim Karacasu’yla birlikte yaşayacağız. Laf üreten bir belediye olmadık, olmayacağız da. İnşallah 31 Mart’tan sonra da hizmet üretmeye devam edeceğiz. Gönlümüz Karacasu ile, vatandaşlarımıza güveniyoruz” diye konuştu.