Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU’YU FEN LİSESİ TEMSİL EDECEK

BOLU’YU FEN LİSESİ TEMSİL EDECEK
Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu “fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması” İstanbul’un ardından 29-30 Mart tarihlerinde MEB Şura Salonu’nda gerçekleşecek Ankara elemeleriyle devam ediyor. 35 ilden 208 okulun sahne alacağı ve 2 gün sürecek elemelerde Bolu'yu, Bolu Fen Lisesi temsil edecek. Bolulu liseliler büyük finale kalmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen liseli müzisyenlerle kıyasıya rekabet edecek.


Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde END Productions tarafından 22 yıldır aralıksız düzenlenen “fizy Liselerarası Müzik Yarışması”nın eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

“Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip yarışmanın 29-30 Mart tarihindeki Ankara elemelerinde, 35 ilden toplam 208 okul sahne alacak. MEB Şura Salonu’nda gerçekleşecek ve 2 gün sürecek elemelerde Bolu'yu bir okul temsil edecek.

Bolu adına başkentte bu sene yarışacak olan Bolu Fen Lisesi öğrencileri, Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer'den Korkak şarkısıyla sahne alacak.

Bolu'nun yanı sıra başkentte bu sene; Ankara, Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Batman, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Tunceli, Yozgat ve Zonguldak’tan gelen binden fazla liseli yarışacak.

Bolulu Liselileri Büyük Finalde Muhteşem Ödüller Bekliyor

fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen, “fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması için 81 ildeki 8.000 liseliyi birbirinden değerli ödüller de bekliyor. Organizasyonun 22. yılında yarışmanın ödülleri arasında, cazip para ödüllerinin yanı sıra, eğitim sponsoru Okan Üniversitesi’nin üç öğrenciye vereceği Üstün Başarı Ödülleri kapsamında burs ödülleri de yer alıyor.

Nakit Para Ödülleri:

Yarışmanın “İcra” dalında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 10.000 TL

2.lik ödülü: 7.500 TL

3.lük ödülü: 5.000 TL

Orkestra / Sahne Performansı dallarında ilk üçe giren gruplar için:

1.lik ödülü: 6.000 TL

2.lik ödülü: 4.000 TL

3.lük ödülü: 2.000 TL

Kız Solist / Erkek Solist / Enstrüman dallarında ilk üçe giren yarışmacılar için:

1.lik ödülü: 3.000 TL

2.lik ödülü: 2.000 TL

3.lük ödülü: 1.000 TL

Okan üniversitesi Üstün Başarı Ödülleri:

Birincilik Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı %100 Eğitim Bursu

İkincilik Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı % 70 Eğitim Bursu

Üçüncülük Ödülü: Okan Üniversitesi Konservatuvarı % 50 Eğitim Bursu

Bu kategorilerin dışında Basın Özel Ödülü ve Jüri Özel Ödülü ’ kategorilerinde bir lise ve bir öğrenciye plaket verilecek.