Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"AMAÇ YERELDE YÖNETİMLERİ YIKARAK TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ İLE OYNAMAK"

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Millet İttifakı'nı hedef alarak, "Bu seçimler, yerel seçimden de öte. Çünkü buradaki amaç yerelde yönetimleri yıkarak Türkiye'nin geleceği ile oynamak. Elinizi vicdanınıza koyun ve bir dakika belediyenin CHP'ye geçtiğini hayal edin. Ülkücüler olarak biz CHP'nin belediyeyi ele geçirdiğini hayal ettiğimizde bundan rahatsızlık duyuyoruz" dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'in seçim çalışmalarına destek vermek üzere gittiği Öztürk Kalıp Fabrikası'nda Millet İttifakı'nı eleştirdi.

"ÇOK SIKINTILAR ÇEKTİK KARŞI CHP ZİHNİYETİ YÜZÜNDEN"

Fabrika ziyaretinde işçilere hitap eden Akgül, "Biz yerelde ve ülke genelinde çok sıkıntılar çektik karşı cenah yüzünden, CHP zihniyeti yüzünden. Üniversiteli arkadaşlarımız derslerine gidemedi. Bu tür sıkıntıları yaşadık. İşçi sendikası temsilcisiyiz diyerek caddelerde yürüyüşler yaptılar, kol kola yürüdüler. Vatanını, milletini sevenlerin yanında durmak yerine üniversiteye gelip HDP vekilleri, CHP vekilleri rektörlüğe, hocalara baskı yapıp vatanını milletini seven gençleri küstürdüler." dedi.

"VATAN, MİLLET SEVDALILARI OLARAK BUNLARA FIRSAT VERMEYİN"

Akgül, seçimlerin önemine ilişkin de konuşarak, "Bu seçimler yerel seçimden de öte. Çünkü buradaki amaç yerelde yönetimleri yıkarak Türkiye'nin geleceği ile oynamak. Elinizi vicdanınıza koyun ve bir dakika belediyenin CHP'ye geçtiğini hayal edin.  Ülkücüler olarak biz CHP'nin belediyeyi ele geçirdiğini hayal ettiğimizde bundan rahatsızlık duyuyoruz. Sizlerde vatan, millet sevdalısı büyüklerimiz olarak bunlara fırsat vermeyin. Kırgınlıklarınız, kızgınlıklarınız olabilir ama zaman kırgınlık zamanı değil, zaman birlik beraberlik zamanı." ifadesini kullandı.