Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

COŞKUNYÜREK’TEN KEMAL KAZAN’A DESTEK

COŞKUNYÜREK’TEN KEMAL KAZAN’A DESTEK
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek, Göynük Belediye Başkan adayı Kemal Kazan’a destek vermek için Göynük’e geldi.


Göynük Belediye Başkan adayı Kemal Kazan’a seçim çalışmalarında destek vermek için Göynük’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek ilk olarak Sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Kemal Kazan sanayi esnafına teşekkür ederek; “Sanayi Esnafımızdan 31 Mart Seçimleri için desteklerini istedik. Bizler gibi esnafımızda bizim yanımızda ve hizmette hız kesmeden devam diyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Başdanışmanı Yüksel Çoşkunyürek, Göynük Belediye Başkan adayı Kemal Kazan ve Ak Parti teşkilatları daha sonra 4.Bölge 43.Şube Şefliği Göynük Bakım Evi çalışanlarına ziyarette bulundu.

Yüksel Çoşkunyürek ve Göynük Belediye Başkan adayı Kemal Kazan son olarak 4.Bölge 43.Şube Şefliği Göynük Bakım Evi ziyareti sonrasında Himmetoğlu Köyünde vatandaşlar ile buluştu.

Kemal Kazan burada yaptığı açıklamada; “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Başdanışmanı Sn. Yüksel Çoşkunyürek, İlçe Başkanımız, Belediye başkanımız, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımız, Teşkilatımız, Muhtarlarımız ve Himmetoğlu Köyümüzde büyük bir kalabalık ve samimiyetle bizleri bağrına basan kıymetli vatandaşlarımızla kapatıyoruz. Misafirperverlikleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.