Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ZEHRA GÖK WMF DÜNYA MUAYTHAİ ŞAMPİYONU OLDU

ZEHRA GÖK WMF DÜNYA MUAYTHAİ ŞAMPİYONU OLDU
W.M.F. (World Muayhai Federation) 2019 yılı faaliyet programında yer alan 16 Th World Muay Thai Championsship 12-20 Mart tarihleri arasında Tayland Bangkok’ta yapıldı.


Söz konusu Dünya Şampiyonasına Bolu Belediyespor Muaythai takımı Türkiye ve Avrupa dereceleri olan sporcular Zehra Gök, Aybars Başar, takım antrenörü Emrah Sarıcaer ve antrenör Sabri Damar idareci olarak katıldı.

Yaklaşık 40 farklı ülkeden 600 sporcunun katıldığı, oldukça zorlu maçların oynandığı şampiyonada 51 kg Am.Üst Genç Bayanlarda sporcu Zehra Gök; Lübnan, Rusya, Arjantin ve finalde Peru’lu rakiplerini yenerek 2019 W.M.F. Dünya Muay Thai Şampiyonu olup istiklal marşımızı çaldırarak, Ay yıldızlı bayrağımızı Talyand semalarında dalgalandırdı.

“ÇOK MUTLUYUZ VE GURURLUYUZ”

Bolu Belediyespor takım antrenörü Emrah Sarıcaer’in açıklamada “Bu zorlu Dünya Şampiyonasında ülkemizi, ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde sporcularımla beraber temsil ettik. Sonuç olarak Dünya Şampiyonluğunu ülkemize ve ilimize getirdik. Bu başarıda sporcularımızın  ailelerinin maddi ve manevi desteği de oldukça büyük. Çok mutluyuz ve gururluyuz. Önümüzde hazırlanmamız gereken önemli maçlar var ve çalışmalarımızı sürdüreceği. Böylesine önemli bir Dünya Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil eden sporcularımı tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.