Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’DEN ÖĞRENCİLERE DESTEK SÖZÜ

FATİH METİN’DEN ÖĞRENCİLERE DESTEK SÖZÜ
Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, gittiği Fen Lisesi’nde Ayça Ervin Yetkin isimli kız öğrencinin huzurevleri ve köy okullarına maddi destekte bulunmayı amaçlayan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlemek istedikleri konser etkinliğine destek sözü verdi.


Yerel seçimlere az bir süre kala Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolu Fen Lisesi’ni ziyaret ederek öğle arasında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okul Aile Birliği’nin daveti üzerine Fen Lisesi’ne giden Metin, öğrencilerle sohbet ederek seçim çalışmalarına kısa bir mola verdi.

 “EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ GENÇLERİMİZ”

Öğrencilere Türkiye’nin petrol, altın gibi doğal zenginliklere sahip bir ülke olmadığını anlatan Metin, “En büyük zenginliğimiz sizlersiniz. Türkiye’de 30 milyon gencimiz var. Bu ülkenin dinamizmi sizlerden geliyor. Sizlere güveniyor ve inanıyoruz.” dedi.

“BOLU BELEDİYESİ’NİN KAPISI GENÇLERE SONUNA KADAR AÇIK”

Gençlerin her zaman yanında olacağını söyleyen Metin, “Hepinizin bir ağabeyiniz olarak, büyüklerinizin desteği ile Bolu Belediye Başkanı seçilirsem, bilin ki Bolu Belediyesi’nin kapısı gençlere sonuna kadar açık. Her zaman yanınıza olacağımdan, her türlü projenize destek vereceğimizden hiçbir şüpheniz olmasın. Bolu’nun, Türkiye’nin geleceği için ‘Ben de varım’ diyen tüm genç kardeşlerimizle beraber olmaktan büyük mutluluk duyarım.” diye konuşu.

“TÜM OKULLARIMIZIN EKSİKLİKLERİNİ GİDERECEĞİZ”

Metin, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bir öğrencinin eğitime yönelik hangi desteği vereceğini sorması üzerine Metin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak tüm okulların eksikliklerini gidereceklerini söyledi.

KIZ ÖĞRENCİNİN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Metin, Ayça Ervin Yetkin isimli kız öğrencinin huzurevlerine ve köy okullarına maddi destekte bulunmak amacıyla üç yıldır sosyal sorumluk projelerine imza attıklarını, bu yıl da sevilen bir müzik grubunu getirmek istediklerini belirterek sahne masrafları belediyenin karşılanmasını talep etmesi üzerine, öğrencileri kutlayarak gerekli desteği vereceğinin sözünü verdi. 

Aldıkları destek sözü ile büyük mutluluk yaşayan öğrenciler, Metin’e alkışlarla teşekkür etti.