Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“AMACIMIZ GÜZEL BİR BOLU İNŞA ETMEK”

“AMACIMIZ GÜZEL BİR BOLU İNŞA ETMEK”
Karaköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, “Amacımız projelerimizi hayata geçirip güzel bir Bolu inşa etmek” dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, partilileriyle birlikte Karaköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Özcan, herkesle tek tek tokalaşarak destek istedi. Amaçlarının çok güzel bir Bolu inşa etmek olduğunu ifade eden Özcan “Amacım hazırladığımız bu projeleri hayata geçirip güzel bir Bolu inşa etmek istiyoruz. Bu projeleri hayata geçirerek Bolu'yu turizm alanında daha ileriye taşımak amaçlıyoruz. Yeni yapılacak turizm yatırımlarıyla binlerce gencimiz iş bulsun, şehrimiz güzelleşsin. Artık bozuk yollardan, kaldırımlardan hiç kimse dert yanmasın. Bolu'yu turizm şehri haline getirerek, dışarıdan daha çok insanı buraya getirmeyi, burada para harcatmayı, bu güzel şehri görmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Aşağı mahalle yukarı mahalle ayırımı yapmadan çevre düzenlemesi yapılacak ve burası güzelleşecek” dedi. 

“BURAYA DA ORGANİK ÜRÜN PAZARI KURACAĞIZ”
Tem otoyolu Bolu Batı çıkışına yaklaşık 600 metre mesafede kurulacak organik köy ürünleri pazarının dışında bir küçük pazarında üniversite yolu üzerine yapılacağını ifade eden Özcan “Organik ürünlerin satılabildiği yöresel ürünlerin satılabildiği çok büyük olmayan bir pazar yeri inşa edeceğiz. Ürünlerinizi satıp gelir elde edebilesiniz diye. Büyük organik pazarı da otobanın batı çıkışına 700 metre mesafede inşa edilecek” şeklinde konuştu. 

“MERALARIN KORUNMASI KONUSUNDA HASSASIZ”
Hayvancılığın ve tarımsal üretimin yapılması için meralar ile tarım arazilerinin korunması gerektiğini belirten Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Biliyorsunuz mahalle olunca meralarda belediyenin oluyor. Ama biz meraların korunması konusunda hassasız.  Biz organik ve yöresel yapacağız diyoruz büyük bir pazar bunun binlerce müşterisi olacak otobandan her gün binlerce insan gelecek. Yöresel ürün yetiştirebilmemiz için büyük baş hayvana da ihtiyacımız var tarım yapılabilecek alanlara da ihtiyacımız var.”