Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KILINÇ BOLU PAZARINI ZİYARET ETTİ

KILINÇ BOLU PAZARINI ZİYARET ETTİ
Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Turan Kılınç ve partililer Bolu Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Pazar esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Kılınç, sorunların çözümü için destek istedi.


Bolu pazarını ziyareti esnasında gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten Kılınç, “Vatandaşımız fiyatların pahalılığından ve geçim sıkıntısından şikayetçi, esnaf bunun sorumlusu gibi gösterilmekten şikayetçi. Bu sıkıntılar merkezi politikalardan kaynaklansa da bizim tarım alanında ciddi projelerimiz var. Projelerimizde de ortaya koyduğumuz üzere Belediye Başkanı olarak seçilmemiz halinde ilk etapta 500 hektarlık bir sera projemiz var, sonra ise devamı gelecek. Böylece Bolu’nun en azından temel sebze kalemlerinde kendine yetecek kadar üretim yapmasını planlıyoruz.”

“Köylünün ürününü doğrudan biz satın alacak, onları destekleyeceğiz”

Marka 14 projemiz kapsamında Bolu’muzun köylerinde yaşayan, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın özellikle süt, süt ürünleri ve patatesi doğrudan Belediye olarak biz satın alacağız. Onları destekleyeceğiz.” İfadelerini kulandı.

Kılınç, “Pazar esnafının şartlarının da iyileştirilmesi gerek. Bu konuda da elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu