Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ASLOLAN ENAFIMIZDIR, ASLA KİMSEYİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

“ASLOLAN ENAFIMIZDIR, ASLA KİMSEYİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”
Sanayi esnafını ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, sanayi sitesinin taşınmasında ve mevcut sanayi arazinin değerlendirilmesinde kimsenin mağdur edilmeyeceğini tekrarlayarak, “Bizim için aslolan sanayi esnafıdır. Burayla ilgili alacağımız her karar, sanayi esnafının kararı olacak. Asla hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz” dedi.


Yerel seçimlere 19 gün kala çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Fatih Metin’in yanı sıra, İl Başkanı Nurettin Doğanay, lehine adaylıktan çekilen MHP’li İbrahim Doğan ve çok sayıda AK Parti-MHP’li katıldı.

TAMİRHANELERİ GEZDİ

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, kendisine eşlik eden AK Parti ve MHP’lilerle birlikte tamirhaneleri ve diğer dükkânları dolaşarak esnaflara bol kazançlar diledi. Ekmeğini taştan çıkartan esnaflarla sohbet eden Metin, kendisinden herhangi bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

“ASLOLAN SANAYİ ESNAFIDIR”

Metin, Sanayi Sitesi’nin taşınması ve mevcut sanayi arazisinin nasıl değerlendirileceği konusu da gündeme geldi.  AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, esnaflarla daha önce yapılan toplantıları ve verdiği sözleri hatırlatarak, “Tekrar ediyorum; bizim için aslolan sanayi esnafıdır. Burayla ilgili alacağımız her karar, sanayi esnafının kararı olacak. Asla hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz.” dedi.