Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TANJU ÖZCAN "ÜRETEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI BENİMSEYECEĞİZ"

TANJU ÖZCAN
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, üreten belediyecilik anlayışını benimseyerek daha çok insana istihdam sağlamak istediklerini söyledi.


31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Çorum İskilip Sorgun Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Şimdiki üreten bir belediyecilik anlayışı benimseyeceklerini belirten Özcan "Üreten belediye anlayışında da Eskişehir'i örnek aldık. Eskişehir bir çok hizmetini kendi üretiyor, ürettiği bu hizmetlerin bir kısmını satıyor. Bu sayede trilyonlarca lira para kazanıyor. Bu parayla daha çok üretiyor, daha çok insan çalıştırıyor. İşte bende Bolu'nun böyle bir şehir olmasını istiyorum. Üretelim, civar belediyelere satalım, bu şekilde kazandığımız parayla daha çok insan çalıştıralım" dedi.

"YOKSULUN DAR GELİRLİNİN YANINDA OLACAĞIZ"

Belediye hizmetlerini ucuzlatacaklarını, belediyenin elini vatandaşın cebinden çekeceklerini belirten Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Belediyenin elini sizin cebinizden çekeceğiz. Dışarıdan gelen insanlardan, turistlerden para kazanacağız diyoruz. İşte her zaman söylüyoruz, yoksulun, dar gelirlinin yanında olmaya gayret eden bir belediye başkanı olacağız."