Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜLKÜCÜLER FATİH METİN İÇİN KENETLENDİ

ÜLKÜCÜLER FATİH METİN İÇİN KENETLENDİ
Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Cumhur İttifakı Zafere Doğru” gecesinde ülkücüler Cumhur İttifakı Adayı Fatih Metin’e sahip çıkarak, zafer yemini etti. “Bozkurt Fatih” ve “Dik dur eğilme, Bozkurtlar seninle” sloganlarının atıldığı gecede, Metin ve lehine adaylıktan çekilen MHP’li Doğan, Bozkurt ve Rabia işaretleri ile ülkücüleri selamladı. MHP’li isimler gecede yaptıkları konuşmalarla Milliyetçi-ülkücü hareketin oylarının CHP tarafından devşirilemeyeceğini söylediler.


Cumhur İttifakı’na şartsız destek veren Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı “Cumhur İttifakı Zafere Doğru” gecesi düzenlendi. Termal Otelde düzenlenen geceye AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ile Fehmi Küpçü, MHP Genel Merkez MYK üyeleri Ahmet Yılmazer ile Bahadır Alperen, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ile MHP’ye gönül verenler yoğun ilgi gösterirken çok sayıda kişi de salonda yer olmadığı için ayakta bekledi.

METİN VE DOĞAN SALONA BİRLİKTE GİRDİ

Büyük coşkuya sahne olan gecede Cumhur İttifakı Adayı Fatih Metin, salona lehine adaylıktan çekilen MHP’li İbrahim Doğan ile birlikte girdi. Sloganlar eşliğine ülkücüleri ve ailelerini selamlayan Metin ve Doğan,  ardından tüm masaları tek tek dolaştı.

Daha sonra protokol konuşmalarına geçildi.

 “CUMHUR İTTİFAKI’NIN TOKADINI 31MART’TA GÖRECEKLER”

Programın açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Millet İttifakı’nı sert sözlerle eleştirdi. Akgül, ülkücü camianın oylarının devşirmek istendiğine dikkat çekerek, “Kirli pazarlıklarıyla, alçak projeleriyle, milletin yüce ismini kullanan, PKK ve FETÖ sevici siyasiler seçim çalışmalarında Türk milletinin rahmani duygularıyla oynayarak milliyetçi kesimin kendilerini destekleyeceklerini, Ülkücü hareketin oylarının CHP’ye kayacağını sananlar var. Yine Bolu’da kendi sempatisiyle ülkücü-milliyetçi hareketin oylarını devşirdiğini düşünenler var. Bu şahsiyet bu akşam sizin sayenizde bunun hayal olduğunu görüp anlayacaktır. Bizim davamız şehitlerin davasıdır. Ülkücüler, ellerinde ülkücü şehitlerimizin, güvenlik güçlerimizin kanı olanlara, alkol masalarında pazarlık yapanlara Cumhur İttifakı’nın tokadını 31 Mart’ta atacak ve Fatih Metin beyi o koltuğa oturtarak göstereceklerdir” dedi.

“CHP’YE, FETÖ, PKK HER TÜRLÜ HAİN OLUŞUMA CEVAP VERECEK MİYİZ?”

Akgül, daha sonra salondakilere dönerek, “Milliyetçi, Ülkücü hareketin yiğit neferlerine buradan soruyorum; 31 Martta CHP’ye, FETÖ, PKK her türlü hain oluşuma cevap verecek miyiz?” diye sordu. Salondakiler ise hep bir ağızdan ‘evet’ cevabı verdi.

 “YEREL SEÇİMLERDEN ÖTE BEKA SEÇİMİDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Ahmet Yılmazer ise 31 Mart yerel seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını dile getirerek, “Bu seçimler yerel seçimlerden öte beka seçimidir. Aksi bir durumda içerden ve dışarıdan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni hedef alacaklar. Biz buna müsaade etmemeliyiz. Müsaade edecek miyiz? Bunlara fırsat vermemek için canla başla çalışacak mıyız?” diye konuştu.

CHP’YE, HDP’YE, İP’E SAPA VE DİĞER TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI BİR VE BERABERİZ

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Bahadır Alperen’de yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımız ile Genel Başkanımız tarafından yapılan görüşmede yerel seçimlere başta büyükşehirler olmak üzere bazı illerde Cumhur İttifakı olarak girilmesine karar verildi. Bolu’da bu iller kapsamında. İki güçlü teşkilat. Geçmişinden ve geleceğinden ümidi olan iki güçlü parti. Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti. Bu iki partinin Bolu’da kuvvet birliği yapmasıyla CHP’ye, HDP’ye, İP’e sapa ve diğer terör örgütlerine karşı bir ve beraberiz. Allah nasip ederse 31 mart yerel seçimlerinde Milliyetçi-Ülkücü hareketin ve AK Parti’nin ortak adayı olan Fatih Bey Allah’ın izniyle muzaffer olacaktır. Buna olan inancımız tamdır.” dedi. Alperen, 31 Mart seçimlerinin Bolu için bir milat olacağını da ifade ederek, “Bu seçimlerle beraber Bolu ülkücü-milliyetçi hareketin belediyeciliğini de görecek” dedi.

 “BU YOLCULUK MEZARA KADAR SÜRECEK”

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise Cumhur İttifakı’nın öneminden bahsederek, “Biz 31 Mart’ta sadece bir seçime gitmiyoruz. MHP’nin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin, AK Parti’nin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletiyle ahitleştiği, beka mücadelesi dediği, bir milli mücadele için beraber yol yürüyoruz. Tarih’i Allah yazar, insanlar nerede durduğuna karar verir. Bu yolculuk 31 Mart’a kadar değil Allah’ın izniyle mezara kadar sürecek.” dedi.

 “ADAYIMIZ FATİH METİN’E GÖNÜLDEN DESTEK OLACAK MIYIZ?”

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran da ülkücü ve milliyetçi camiayı selamladıktan sonra Devlet Bahçeli’nin mektubunu okudu. Bahçeli’nin mesajları ile büyük coşku yaşayan teşkilatlara seslenen Başaran, “24 Haziran seçimlerinde biz Cumhur İttifakı olarak bu sınavdan geçtik. Çok şükür ki bugün Cumhur İttifakı’nın başarısı ve gücünün temsilcisi olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ımız var. Kendisini saygıyla muhabbetle selamlıyoruz. 31 Mart seçimlerini kazanacağımızdan eminiz. Sizlerde Cumhur İttifakı Adayı Fatih Metin’in kazanacağından hepiniz emin olun istiyorum. Fatih Metin Bey ile ülkücü hareketin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yürekten belediyecilik anlayışı Bolu’da artık işlevsel hale gelecektir.” dedi. Başaran’ın bu sözleri salondakilerden büyük alkış aldı. Başaran, ardından ülkücü harekete “Şimdi size soruyum; 31 Mart’ta Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Fatih Metin’e gönülden destek olacak mıyız?” diye sordu. Salondaki ise Başaran’a tek bir ağızdan ‘Evet’ cevabı verdi.

 “ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ ASANLAR BUGÜN İŞBİRLİĞİ YAPANLARDIR”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay da Cihan Başaran’ın ardından ülkücü-milliyetçi harekete gönül verenlere seslendi. Doğanay, ülkücülerin 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminde meydanları ilk dolduran kişiler olduğunu belirtti. Ülkücü camiaya teşekkürlerini sunan Doğanay, vatanı ve milleti için idam edilen şehit ülkücüleri hatırlatarak, “Onları asanlar, bugün işbirliği yapanlardır. Bunları kimse unutmasın” dedi. Türkiye’de gelinen noktayı da değerlendiren Doğanay, “Dün hasım olanların, bugün hısım olduğu bir süreci yaşıyoruz. Dolayısıyla biz AK Parti’siyle, Milliyetçi Hareket Partisi’yle omuz omuza verdik. İnşallah Cumhur İttifakı’yla birlikte bu seçimleri alacağız. Bu birliktelik pazara kadar değil, mezara kadar devam edecek.” diye konuştu.

“BOLU’NUN GELECEĞİNE PRANGA VURMALARINA MÜSAADE ETMEYİN”

Doğanay, son olarak salonu dolduran ülkücülere teşekkür ederek, “Bu salonu dolduran tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. 31 Mart gecesi Allah aşkına bu Zillet İttifakı’na fırsat vermeyin, Bolu’nun geleceğine pranga vurmalarına müsaade etmeyin. Bolu’nun 20 yılını çöpe atmalarına müsaade etmeyin” dedi.

 “BU AKŞAM BURADA 31 MART GECESİNİN ZAFERİNİ GÖRÜYORUM”

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Doğanay’ın ardından kürsüye çıktı. Bozkurtların “Bozkurt Fatih” ve “Dik dur eğilme Bozkurtlar seninle” sloganları ve coşkulu sevgi gösterileri altında sözlerine başlayan Metin, salonun inanmışlığına dikkat çekerek, “Bu akşam burada 31 Mart gecesinin zaferini görüyorum. Bu akşam burada Cumhur İttifakı’yla beraber Fatih Metin’in şahsında AK Parti iktidarını, Milliyetçi Hareket’in iktidarını görüyorum” dedi.

“ASENALAR, ÜLKÜCÜ GENÇLİK OLDUKTAN SONRA SIRTIMIZ YERE GELMEZ”

Sloganlardan dolayı konuşmasına sık sık ara veren Metin, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül’ün şahsında tüm ülkücü camiaya teşekkür ederek, “Allah’ın izniyle bizim arkamızda Asenalar, ülkücü gençlik olduktan sonra sırtımız yere gelmez.” diye konuştu.

İBRAHİM DOĞAN’I YANINA DAVET ETTİ

Metin, daha sonra lehine adaylıktan çekilen ve haftalardır kendisiyle beraber kapı kapı dolaşıp Cumhur İttifakı için destek isteyen MHP’li İbrahim Doğan’ı yanına davet etti. Salondakilerin alkışları altında bir araya gelen Doğan ve Metin, birbirlerine sarıldı. İkili, daha sonra Bozkurt ve Rabia işaretleri yaparak salondakilere selamladı.

BOZKURTLAR BÜYÜK DESTEK VERDİ

Salonu dolduran genç Bozkurtlar ise “Bozkurt Fatih” ve “Dik dur eğilme Bozkurtlar seninle şeklinde sloganlar atarak, Fatih Metin’e sevgi gösterilerinde bulundu. Metin’de “Fatih abiniz Bozkurtlara kurban olsun” sözleriyle karşılık verdi. Bu sözler salondakilerden büyük destek gördü.

“FATİH METİN AK PARTİ’NİN, ÜLKÜCÜ-MİLLİYETÇİ HAREKETİN İSMİ”

Fatih Metin, Cumhur İttifakı olarak birlik beraberlik içinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ülkenin bekasının her şeyin üstünde olduğunu olduğu ve şahsının öneminin olmadığını vurgulayan Metin, “Fatih Metin’in isminin hiçbir önemli yok. Fatih Metin sadece bir isim. Kimin ismi? Cumhur İttifakı adayının ismi. Kimin ismi AK Parti’nin ismi, kimin ismi ülkücü-milliyetçi hareketin ismi. İnşallah Allah nasip ederse bu hizmet anlayışını tüm Bolu’ya ve tüm Türkiye’ye göstereceğimizden” diye konuştu.

 “FATİH BEYİ BAŞKAN YAPACAĞIZ”

Gecede son konuşmayı MHP’li İbrahim Doğan yaptı. İttifak sonrası Fatih Metin lehine adaylıktan çekilen Doğan, Cumhur İttifakı’nın bir neferi olduğunu söyleyerek, “Biz Cumhur İttifakının bir neferi olarak 31 Mart’a kadar durmadan çalışacağız. Sizlerden de aynı gayreti bekliyorum. Fatih Beyi başkan yapacağız; projeleriyle, inancımızla yapacağız. İnşallah Bolu’da bu güzelliği görecek.” dedi.