Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’YU GÜZEL GÜNLERE BERABER TAŞIYACAĞIZ”

“BOLU’YU GÜZEL GÜNLERE BERABER TAŞIYACAĞIZ”
Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin düzenlediği toplantıya katılarak nakliyecilere projelerini anlattı ve destek istedi.


Hampton By Hilton otelde gerçekleşen toplantıya Fatih Metin’e destek için Bolu’ya gelen AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ile Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Başkanı Nurettin Doğanay ve ittifak kapsamında adayını geri çeken MHP’li İbrahim Doğan katıldı.

Fatih Metin,  seçimlere Cumhur İttifakı olarak birlikte girdiklerini söyledi. Bolu’yu güzel yarınlara taşımak istediklerini belirten Metin, “İnşallah sizlerle daha güzel günlere beraber taşıyacağız Bolu’yu.” dedi. Bakan yardımcılığı görevlerinden dolayı nakliyecilerin yaşadığı sorunları da iyi bildiğini vurgulayan Metin, “Üretimin önünü açacağız. İnşallah bu sayede nakliyecilik sektörünü de çok daha güzel yerlere taşıyacağız.” diye konuştu. Metin daha sonra ise nakliyecilere projelerini anlatarak konuşmasını tamamladı.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı’da Metin’in ardından konuşmasını yaptı. Bostancı, ardından yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerinin 24 Haziran genel seçimleri gibi önemli bir seçim olduğunu söyledi ve Bolu halkının sandığa bu bilinçle gitmelerini istedi.