Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İSTİKRAR ABİDESİ

İSTİKRAR ABİDESİ
Bu sezon lig de inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Boluspor’da Nijeryalı oyuncu Akabueze takımın gol yükünü çekerek katkı vermeye devam ediyor.

Boluspor formasıyla şimdiye kadar, 79 defa sahaya çıkan Nijeryalı 3 sezonda toplamda 16 gole imza attı. Bu sezonda takımın en çok gol atan oyuncusu olan Bentley,  kırmızı beyazlı taraftarların en çok sevdiği oyunculardan bir tanesi oldu.

Lig de haftalar sonra galibiyet hasretine son veren Boluspor ‘da  Nijeryalı oyuncu Akabueze  İstanbulspor karşısında perdeyi açan futbolcu oldu. Bu sezon lig de rakip fileleri 7.defa havalandıran Akabueze, kırmızı beyazlı formayı giydiği ilk günden beri rakip kalelere 16 defa gol atarak skora katkı sağladı.

İstikrarlı bir şekilde mücadelesi ile formayı hiç kaptırmayan Akabueze takımın adeta joker oyuncusu oldu. Tecrübeli oyuncu, verilen her görevi harfiyen yapmaya çalışıyor ve kırmızı beyazlı forma ile 79 defa sahaya çıktı. Taraftarlarında sevgilisi olan Nijeryalı maçlarda özel ilgi ile de sık sık karşılaşıyor.