Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI FATİH METİN'DEN BOLULULARA ÇAĞRI

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI FATİH METİN'DEN BOLULULARA ÇAĞRI
Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, PTT Caddesi’nde Millet İttifakı'nı ve adayını hedef aldı. Metin, "Sıkıntılar olabilir, kırgınlıklar olabilir, dargınlıklar olabilir. Ama lütfen halkımız bu 'Zillet İttifakı' adayının belirttiği yalanlara iftiralara lütfen prim vermesin. Ne yapıldığına, kimin bugüne kadar ne yaptığına dikkat etsinler. Bolu'nun geleceğini maceraya sürüklememek, riske atmamak lazım " dedi.

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmalarını bugün PTT Caddesi'nde sürdürdü.  AK Parti ve MHP kadrolarının destek verdiği çalışmalarda Cumhur İttifakı adayı Fatih Metin, önce PTT ve Türk Telekom İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.  Metin, ardından cadde üzerindeki iş yerleri dolaşarak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

"Halkımız Cumhur İttifakı'na büyük destek veriyor"

Cumhur İttifakı olarak çalışmalarını tüm hızla sürdürdüklerini ve halktan büyük destek gördüklerini ifade eden Metin, "Vatandaşımızla buluşuyoruz, kucaklaşıyoruz, projelerimizi paylaşıyoruz. Ülkemizin geleceği ile alakalı, Bolu’muzun geleceği ile alakalı istişarelerde bulunuyoruz. Hamdolsun başladığımız günden bu yana Bolu halkı Cumhur İttifakı'na büyük destek veriyor. Cumhur İttifakı'nı kucaklıyor. Çünkü Cumhur İttifakı ülkemizin ve Bolu’muzun bekâsı ile alakalı bir ittifak. İnşallah bu zillet ittifakına karşı da Bolu'da vatandaşımız gereken dersi verecek." dedi.

“Bolu’muzu geleceğe taşıyacak projelerimizle vatandaşımızın karşısındayız”

Bolu'yu geleceğe taşıyacak projeler ile gündeme gelme gayreti içinde olduklarını vurgulayan Metin, "Bolu’muzu yeniden geleceğe taşıyacak, yeni projelerimizle vatandaşımızın karşısındayız. Bu projelerimizde hükumetten büyük destek alıyoruz. Bütün hemşerilerim için de bu konuya dikkat etmelerini rica ediyorum." diye konuştu.

"Çevremizi Bolu'da yatırıma, üretime dönüştürmek istiyoruz"

Metin, 7 yıl bakan yardımcılığı ve 1 dönem milletvekilliği görevlerinde bulunduğunu ve edindiği bu çevreleri Bolu'da yatırım ve üretime dönüştürmek istediğini söyleyerek, "11 yıllık bir Ankara tecrübemiz var. Bu tecrübemiz iş dünyasında, bürokrasi dünyasında, devletin bütün kademelerinde bir iş network üne dönüştü. Bir bağlantımız var, çevremiz var. 11 yılda Bolu sayesinde edindiğimiz görevlerdeki bu çevremizi Bolu'da yatırıma, üretime dönüştürmek istiyoruz. Hamdolsun hükumetimizin gücünü de Bolu'da hissettiriyoruz." ifadesini kullandı.

"Bakanlarımızın ziyaretinden Bolu kazandı"

Kendisine destek için gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Bolu'ya ziyaretlerini de değerlendiren Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, ziyaretlerden Bolu'nun ve Bolu halkının kazançlı çıktığını vurguladı.

"Ne istediysek sözünü aldık"

Bakan Kurum'un Bolu'ya verdiği müjdelerden bahseden Metin, "Biliyorsunuz Çevre ve Şehircilik Bakanımız geldi. Yukarı çarşı esnafımızın mağduriyetini giderdik. Yine Çevre ve şehircilik bakanımız ile Büyük Sanayi Sitesi'nin taşınma problemini hallettik. Sağ olsun bütün projelerimize yer konusunda destek verdi. Yeniden önümüzdeki dönemde Bolu'nun marka projelerinden, tarihi projelerinden, vizyon projelerinden biri olan Bolu Tarih Adası'na destek aldık. Kentsel dönüşüme destek aldık. Bolu'nun bir arıtma tesisi var onun yeniden imalatı için 35 bin liralık bir ödenek lazım onun için söz aldık. Katı Atık Deposu'nun yenilenmesi ve genişletilmesi gerekiyor. Onunla ilgili söz aldık. Bolu'da partimizden bakanımızdan ne istediysek Bolu'ya sözünü aldık." dedi.

"250 milyon liralık kredinin sözünü aldık"

Dün de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'ı Bolu'da ağırladıklarını belirten Metin, "Sanayi ve Teknoloji Bakanı'mızdan da Bolu'da önümüzdeki dönemde kuracağımız Yazılım Üniversitesi, Kodla Bolu Projesi ile bütün öğrencilerimizin kodlama öğrenmesini sağlayacak alt yapının bütün masraflarının taahhüdünü aldık. Sadece Kodla Bolu'nun maliyeti 3 milyon lira. Yazılım Üniversitesi 10 milyon lira minimum. Bunların sözünü aldık. Yine önümüzdeki dönemde Organize sanayi hususunda yer problemini hallettiğimizde Organize Sanayinin gelişmesi ile alakalı yaklaşık 250 milyon liralık kredinin de sözünü aldık."  diye konuştu.

"Hükümetimizin desteği arkamızda"

"Elhamdülillah hükümetimizin desteği arkamızda" diyen Metin, "Vatandaşımız da sanırım buna çok dikkat edecektir. Laf üreten değil; iş üreten... Laf üstüne laf koyan değil; taş üstüne taş koyanları seçeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"Cumhur İttifakı ülkenin bekası için önemlidir"

Metin, AK Parti ve MHP'nin ortağı olduğu Cumhur İttifakı hakkında da düşüncelerini dile getirerek, "Cumhur İttifakı hem ülkenin bekası için önemlidir. Hem taş üstüne taş koyma anlamında önemlidir. İş üretme anlamında önemlidir. İnşallah vatandaşlarımız zillet ittifakını, HDP, CHP, İYİ Parti ittifakını tercih etmeyecektir. Çünkü bu ittifakın ürettiği tek şey nifak. Bu ittifakın ürettiği tek şey illet. Bu ittifakın ürettiği tek şey zillet. Fakat Cumhur İttifakı'nın ürettiği tek şey hizmet. Bunu vatandaşımız fark edecektir, ben buna inanıyorum. Zaten görüşmelerimizde ve konuşmalarımızda da vatandaşımızın bu yöndeki eğilimi de çok net gözüküyor." dedi.

"Bolu Halkı zillet ittifakı adayının yalanlarına, iftiralarına prim vermesin"

Bolu halkına çağrıda bulunan Metin, "Sıkıntılar olabilir, kırgınlıklar olabilir, dargınlıklar olabilir. Ama lütfen bu zillet ittifakının adayının belirttiği yalanlara iftiralara lütfen prim vermesinler. Ne yapıldığına, kimin bugüne kadar ne yaptığına dikkat etsinler. Buna göre değerlendirsinler arzu ediyoruz." diye konuştu.

"Bolu'nun geleceğini riske atmamak lazım"

Metin, Boluluları uyararak, "Bolu'nun geleceğini maceraya sürüklememek lazım... Bolu'nun geleceğini riske atmamak lazım... Çünkü yalanla dolanla, tek işi başkasının ürettiği işler üzerinden siyaset yapanlarla Bolu'nun işi olmaması lazım. Buna inanıyoruz, olmayacaktır. Bolu, AK Parti'yi, Milliyetçi Hareket Partisi'ni Cumhur İttifakı'nı seviyor. Bunu en son 24 Haziran'da ispatladı. İnşallah bu sevgisinin devamını istiyoruz. Onlara da inşallah Cumhur İttifakı olarak layık olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. " dedi.