Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GENÇ MÜDÜR TEPE HIZLI BAŞLADI

GENÇ MÜDÜR TEPE HIZLI BAŞLADI
31 Mart Mahalli idareler seçimi nedeniyle eski Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in Balıkesir İvrindi İlçesinden aday olması ile birlikte ilimize atanan yeni müdür Yasin Tepe hızlı başladı. Genç müdür bir taraftan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken vakit buldukça ilçeleri ve okulları gezerek ilimizdeki eğitim sistemini ve okulları yerinde inceliyor.


Eski görev yeri Gaziantep Şahinbey ilçesinden oldukça iyi temennilerle ayrılan Tepe, vakit geçirmeden Bolu’da görevine başlamıştı. Son yıllarda Bolu’ya atanan müdürler içinde en genci olarak dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe merkez ilçedeki okulların yanı sıra ilçeleri de gezerek, okulların fiziki ve eğitim anlamında eksiklerini yerinde görüyor.

Ayağının tozu ile personeli ile de bir toplantı yapan Tepe, okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri ile de sık sık bir araya gelerek Bolu’nun 2023 Eğitim Vizyonu amaçları doğrultusunda bu projenin alt yapısını hazırlamak için çalışmalarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. 

Verdiği enerji ile olumlu dönüşler alan Tepe’nin eğitim camiasında verdiği güven, son günlerde Bolu kamuoyunda oldukça konuşulmaya başlandı.