Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

UZUNOĞLU, BAKAN’DAN MÜJDELERİ ALDI

UZUNOĞLU, BAKAN’DAN MÜJDELERİ ALDI
Dörtdivan Belediye Başkan Adayı Hasan Uzunoğlu, geçtiğimiz gün Bolu’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ilçede gerçekleştirilecek projelerle alakalı verdiği müjdeleri açıkladı.

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren ilimiz Dörtdivan ilçesi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Uzunoğlu, geçtiğimiz gün ilimizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la ilçede planladıkları projeler hakkında görüştü.

Bakan Murat Kurum’la olan görüşmesinde Belediye Başkanı Uzunoğlu ilk olarak İlbank Ankara Bölge Müdürlüğü’nce 2017 yılında projeleri hazırlanan ‘’Kanalizasyon ve Yağmurlama Hattı’’ projesinin yapım işi için gerekli olan 17 milyon 822 bin TL’lik tutarın % 50’lik kısmının SUKAP tarafından hibe olarak karşılanacağı, Dörtdivan Belediyesi tarafından karşılanması gereken kalan % 50’lik kısım için ise İLBANK’tan kredi onay sözü aldı.

Hasan Uzunoğlu’nun girişimleri ile ayrıca TOKİ Başkanı Ömer Bulut da Dörtdivan’da Orman İşletme Lojmanlarının bulunduğu alana yapılacak olan TOKİ Konutları ihalesinin ivedilikle gerçekleştirilmesi talimatını verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum son olarak ise ilçeye Millet Bahçesi yapılması için hibe sözü verdi. Bakan Kurum tarafından hibe edilecek 500 bin TL ile Dörtdivan’a devasa bir Millet Bahçesi yapılması planlanıyor.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Başkan Adayı Hasan Uzunoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’un verdiği müjdelere teşekkür etti.

Uzunoğlu ayrıca yaptığı açıklamada şunları söyledi: ’Hükümetimizin sağladığı desteklerle Dörtdivan için hazırladığımız projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Dörtdivan’ımıza hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın beni bu göreve yeniden layık görmesinin ardından ilçemizde yeni dönemde yapacağımız çalışmaları planlamaya başladık. Gerek sosyal gerek kültürel gerekse sportif alanda yapacağımız çalışmaları şekillendirerek ilimize gelen değerli Bakanlarımız ile paylaşıyoruz. Umuyorum ki Dörtdivan halkımızın teveccüh göstermesi ile birlikte çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam edeceğiz. Halkımıza güveniyoruz’’ dedi.