Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU BELEDİYESİ’Nİ GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

“BOLU BELEDİYESİ’Nİ GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Genç Türkiye Kongresi Bolu Çalıştayı’nda konuşan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, “Yeni dönemde Bolu Belediyesi’ni gençlerimizle birlikte yöneteceğiz” dedi. Metin, gençleri önemsediğini de dile getirerek, “Biz gençlerimizin oylarına değil, kendilerine talibiz. Gençlerimizin yerel yönetimlere söz sahibi olmalarını ve Bolumuzun gelişimine katkı vermelerini arzu ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin,  Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciği tarafından Bolu Öğretmenevinde düzenlenen ‘Genç Türkiye Kongresi Bolu Çalıştayı’na katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMSİYORUM”

Çalıştay’ın Bolu’ya ve TÜGVA’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Metin, bu tür çalıştayları önemli bulduğunu belirterek, “Çünkü sizlerin geleceğe hazırlanmanızda, Türkiye’nin geleceğinde sizlerin katkısı olması anlamında çok önem taşıyor.  O nedenle bu çalıştaylarda görüştüğünüz, gündeme getirdiğiniz konuları, yapmış olduğunuz istişareleri ve sonuçlarını ülkemizin geleceği için çok önemsiyorum.” dedi.

“GENÇLERİMİZİN OYLARINA DEĞİL, KENDİLERİNE TALİBİZ”

Gençlerden kendisini bir ağabey olarak görmelerini isteyen Metin, “İnşallah yeni dönemde Bolu Belediyesi’ni gençlerimizle birlikte yöneteceğiz. Biz gençlerimizin oylarına değil, kendilerine talibiz. Biz gençlerimizin yerel yönetimlere söz hakkı olmalarını ve Bolumuzun gelişimine katkı vermelerini arzu ediyoruz.” diye konuştu.

“SİZLER TÜRKİYE’NİN GELECEĞİSİNİZ”

Türkiye’nin geleceğinin gençler olduğuna değinen Metin, “Sizler Türkiye’nin geleceğisiniz. O nedenle Bolumuzun geleceği de sizlersiniz. Refah seviyesi yüksek bir Bolu’yu hayal ediyorsak sizlerin gayreti, katılımcılığı çok önemli.” ifadelerini kullandı.

GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİNİ ANLATTI

Bolu’da yaşayan gençlerin her türlü görüş, öneri ve taleplerini www.fatihmetin.net adresinden kendisine iletmesini isteyen Metin, ayrıca gençlere yönelik projelerinden de bahsetti.

“GENÇLİK MERKEZİ’Nİ GENÇLERİMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

Metin, Bolu’ya bir gençlik merkezi kazandırmak istediklerini dile getirerek, “İnşallah içinde eğitim, kültür ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği büyük ve modern bir tesisi inşallah Bolu gençliğinin hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

“SPOR YAPMAYAN GENÇ KALMAYACAK”

Gençlerin gelişiminde ve Bolu’yu geleceğe taşımasında eğitim, kültür, sanat ve sporun büyük önem arz ettiğini vurgulayan Metin, gençlerin en az bir spor dalıyla uğraşmalarını istediklerini vurgulayarak, “O nedenle amatör spor branşlarının sayılarını arttıracağız. Yeni tesisler yapacağız. Bu sayede Allah’ın izniyle Bolu’da spor yapmayan gencimiz kalmayacak” ifadelerini kullandı.

“MODERN BİR KÜLTÜR MERKEZİNİ’DE BOLU’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Bolu gençliğine kapsamlı bir Kültür Merkezi yapacağının sözünü de veren Metin “Önümüzdeki dönem, 24 saat açık olacak nitelikli ve nicelikli çok büyük bir kütüphanesi,  tiyatro gösterileri ve müzik dinletilerinin yapılacağı kent salonları, bin 500 kişilik bir konser salonu olan modern bir Kültür Merkezini de Bolu’ya kazandıracağız inşallah.” dedi.