Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN SİYASET ARENASINDAYDI

FATİH METİN SİYASET ARENASINDAYDI
Cumhur İttifakı'nın AK Partili Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Köroğlu Televizyonu’nda yayınlanan Siyaset Arenası programında gazeteciler Caner Güngör ve Bülent Velioğlu'nun sorularını yanıtladı. Metin, rakibi Tanju Özcan'la ilgili soruya, "CHP adayı biz projelerimizi tanıttıktan sonra 15 gün içerisinde projelerini hazırlayıp vatandaşın karşısına çıktı. 15 günde hazırlanan projelerden ne olur?" dedi.

Bolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Güngör ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu'nun Köroğlu Televizyonu'nda yayınlanan Siyaset Arenası Programı'nda sorularını yanıtlayan AK Parti Bolu Belediye Başkanı Fatih Metin, rakibi CHP adayı Tanju Özcan'a sert göndermeler yaptı.

"Laftan başka bir şey üretmemiş"

Fatih Metin, Tanju Özcan'ın proje tanıtım toplantısını ve projelerini eleştirerek, "Sen 8 yıl Belediye Başkanlığı’nın hayalini kurmuşsun, milletvekilliği yerini işgal etmişsin, milletvekilliği yerine kendi piarını yapmışsın, taş üstüne taş koymamışsın, laftan başka bir şey üretmemişsin bari bir hazırlık yap değil mi?" dedi.

"Bizim projelerimiz hayatın her alanına dokunuyor"

"Tanıtımdan sonra işin rengi değişti, çünkü 7-8 yıldır Belediye Başkanlığı hayali kuranlar bir proje ortaya çıkartamadan evvel biz ondan 15 gün önce nefis bir proje tanıtımı gerçekleştirdik. Bizim projelerimiz hayatın her alanına dokunan, her kesime hitap eden kıyas kabul etmez harika projeler. Projelerimizi okuyan herkes en az bir tane destek verdiği projeyi buluyor."

"Taşıma kişilerle salonu doldurdular"

"Allah’a şükür biz seçmenimize elle tutulur somut uygulanabilir projelerle çıktık, öyle hayali bizim projeleri izleyip ‘eyvah, seçim gidiyor’ deyip 15 günde yapılmış projeler değil bunlar. AK Parti'nin 16 yıllık iktidarının, Bolu’daki 15 yıllık birikimin ürünüdür. CHP adayı projelerini bir anda paniğe kapılıp 15 gün içerisinde bizimkine benzer yapmaya çalıştı. Zonguldak’tan Düzce’den taşıma kişilerle oluşturdukları bir salonda alelade bir proje tanıtım açıklaması yaptılar. Vatandaş da anlamadı zaten nereye ne yapıyorlar o da anlaşılmıyor"

"Sen sordun mu kardeşim"

"Özel İdare'nin yerine yer yapacağım diyor. Özel idare yetkililerinden izin aldın mı? Sordun mu bu işi nasıl yaparız diye. Hazinenin yerine yapacağım diyor sordun mu kardeşim öyle kendi kendine anlatıyorsun."