Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMAZSAK HESAP SORUN"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Sitesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Site sakinlerinden projelerinin yazılı olduğu gazeteleri saklamalarını isteyen Özcan "Gazeteleri saklayın ve eğer verdiğimiz bir sözü tutmazsak 5 yıl sonra bize hesap sorun" dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan Yunus Emre Sitesi'ni ziyaret ederek site sakinleri ile bir araya geldi. 31 Mart'ta gerçekleştirilecek seçimde belediye başkanı seçildiği takdirde Bolu'nun çok daha güzel bir yer olması için çalışacaklarını ifade eden Özcan "Sosyal belediyeciliği öne çıkaracağız ve vatandaşımız bu dönemde kendini daha mutlu ve huzurlu hissedecek" dedi.

"GAZETELERİ SAKLAYIP HESAP SORUN"

15 Şubat'ta kamuoyu ile paylaşılan 59 sosyal-teknik proje ve vaatlerin yazılı olduğu gazeteyi vatandaşlardan saklamasını isteyen Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:"Sizlere dağıttığımız gazeteleri saklayın. Vatandaş siyasiler verdiği sözü tutmuyor diyor. Ama vatandaşında bir eksiği var. Onlarda siyasetçinin sözünü tutup tutmadığını takip etmiyor. İşte o yüzden saklayın gazeteyi, bende sizin sakladığınızı bileyim ki daha sorumlu davranayım. Yani 5 yılın sonunda bana hesap sorun."