Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GALİBİYET SERİSİNE İHTİYACIMIZ VAR”

“GALİBİYET SERİSİNE İHTİYACIMIZ VAR”
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 23.haftasında kendi sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda dün yapılan antrenmanda el parmağı kırılan Özgürcan Özcan sahalardan 3 hafta uzak kalacak. Boluspor’un yaptığı antrenman öncesi teknik direktör Orhan Kaynak açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Orhan Kaynak, galibiyet ve galibiyet serisine ihtiyaç duyduklarının altını çizerek; “Bizim galibiyete, galibiyet serisine ihtiyacımız var. Bu oyuncular bunu hak ediyor, bu kulüp bunu hak ediyor. Umarım bunu bu hafta gerçekleştirmeye başlarız” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“Boluspor önemli bir kulüp”

Kaynak sözlerine şöyle devam etti: “Boluspor olarak istediğimiz şeyleri yapmak için tabi ki bir zaman bir süre istedik. Bu zamana kazanarak devam etmek istiyorduk. Bu en azından zihinsel ve fiziksel sıkıntıları giderme adına hep söylediğimiz kazanarak gitseydik, direk şampiyonluk adına bir şeyler söyleyebilirdik. Ama şuanda bu süreci her hafta oyunumuzu geliştirerek istedik, arzumuzu arttırarak oyun oynuyoruz. Ama sonuç alamadık. Bu bizi üzüyor, taraftarlarımızı üzüyor. Ama biliyorsunuz uzun zamandır kazanamama psikolojisi büyük sıkıntı. Bunu aşmaya çalışıyoruz. Son dakika bu hafta Altay’dan gol yememiz hakikaten kötü oldu. 1 puan alsaydık da üzülürdüm. Ama bizim galibiyete, galibiyet serisine ihtiyacımız var. Bu oyuncular bunu hak ediyor, bu kulüp bunu hak ediyor. Umarım bunu bu hafta gerçekleştirmeye başlarız. Boluspor önemli bir kulüp Spor Toto 1.ligde.”

“3 hafta aramızda olmayacak”

Takımın forvet oyuncularından Özgürcan’ın parmağının kırıldığını ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağını ifade eden Kaynak; “Buna oyuncuların bilinçli hareket etmeleri gerekiyor. Bu hafta da Özgürcan’ın antrenmanda parmağı kırıldı, 3 hafta aramızda olmayacak. 2 oyuncumuz gribal enfeksiyon geçiriyor. Tek amacımız, Adanaspor maçını kazanmak” dedi.

“Boluspor’u iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz”

En büyük sıkıntılarının gol atamama olduğunun altını çizen Kayank; “En büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi gol becerisi. Rakip kaleye gol atamama. Bununla ilgili sürekli çalışmalar yapıyoruz. Hücum anlamında, pozisyon anlamında, gol anlamında çalışıyoruz. Çalışmaktan başka çaremiz yok. Boluspor’u iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“Yönetimle böyle bir ortak karar aldık”

Takımdan 1 ay ücretsiz alan Yusuf Emre Gültekin ile ilgili sorulan soruya cevap veren Kaynak; “26 oyuncumuz var. Hepsi birbirinden değerli. Eksikliği hissedilmeyecektir. Bugüne kadar Yusuf Emre vardı. Yönetimle böyle bir ortak karar aldık. Boluspor için hayırlısı olsun” dedi.