Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’MUZ İÇİN ÖNEMİ BULUNAN NÜKLEER TIP CİHAZI İLİMİZE HAYIRLI OLSUN”

“BOLU’MUZ İÇİN ÖNEMİ BULUNAN NÜKLEER TIP CİHAZI İLİMİZE HAYIRLI OLSUN”
AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, sağlık bakan yardımcı ile görüşmesi sonucunda Bolu’ya Romatoloji hekimi ve Nükleer tıp cihazı kazandırdığını ifade etti. Aydın; “Milletvekili arkadaşım Fehmi Küpçü ile Sağlık Bakanlığımızda yaptığımız görüşmeler neticesinde Romatoloji hekiminin Bolu’ya gelerek başlaması bizleri sevindirdi. Nükleer tıp cihazımız Bolu’muza hayırlı olsun” dedi.

31 Mart Yerel Seçimler yaklaşırken AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ve AK Parti teşkilatı ile beraber seçim çalışmalarına destek veren AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın TBMM Genel Kurulu ve Ankara’daki Bakanlık ziyaretleriyle ilimize hizmet etmeye devam ediyor.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, genel kurulun çalıştığı günlerde dahil her gece Bolu’ya dönüp ertesi gün tekrar Ankara’da çalışmalarını sürdürüyor.

Yoğun mesaisinin Bolu adına meyvelerini almaya başladığını söyleyen Aydın “Sağlık alanında çok ciddi bir kazanım elde eden Türkiye’mizin aynı şekilde Bolu’da da iyi bir seviyeye geldiğini düşünüyorum. Geçen ay Sağlık Bakanlığımızda yaptığımız görüşmelerde nükleer tıp cihazının da Bolu’da muhakkak olmasını ifade etmiştik. Sağolsun Sağlık Bakan Yardımcımız bizleri kırmadı” diye konuştu.

Farklı bölümlerde ve hastanelerde bazı uzman hekimlerde de eksiklik olduğunu ifade eden Aydın, yakın zamanda eksikliklerin tamamlanarak yeni hekimlerin ilgili bölümlere atanacağının da müjdesini verdi.