Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAYNAK’TAN ROTASYON SİNYALİ

KAYNAK’TAN ROTASYON SİNYALİ
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 22.haftasında deplasmanda oynayacağı Altay karşılaşması hazırlıkları devam ediyor. Zorlu maç öncesi forma yarışı kızıştı. Geçtiğimiz hafta sahasında Afjet Afyonspor’a puan kaptıran ve morali bozulan kırmızı beyazlılarda tek hedef İzmir deplasmanından galibiyet ile dönmek.

Altay karşılaşması öncesi forma rekabeti takım içinde kızıştı. Afjet Afyonspor maçında forma şansı bulan bazı oyuncular sınıfı geçemezken kadroya giremeyen oyuncularda Altay maçı öncesi ‘biz buradayız’ diyor.

Geçtiğimiz hafta ilk 18 dışında kalan Diarra, Yusuf Emre ve Burak Asan Altay maçı için işi sıkı tutuyor. Formalarını geri almak için antrenmanlardaki çalışkanlıkları ile göze çarpan oyuncular, Orhan hocadan forma bekliyor.

Afjet Afyonspor maçında orta sahada pas sıkıntısının eksikliğini büyük ölçüde hisseden kırmızı beyazlılarda oyun problem olmuştu. Teknik Direktör Orhan Kaynak ise maç sonu yaptığı açıklamada oyuncuların takıma katkı yapmaları için çalışmalar yapacaklarını ifade etmişti. Kaynak, Altay maçı içinde çareler arıyor.

Orta saha için rotasyon sinyali veren Orhan Kaynak, Altay maçına farklı bir kadro arıyor. Orta sahadaki pas trafiğini hareketlendirmek isteyen Kaynak farklı taktikler deniyor.