Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“172 BİN KİŞİNİN MUTLULUĞU İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”

“172 BİN KİŞİNİN MUTLULUĞU İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin Çıkınlar Mahallesi’nde 500 Evler Sitesi sakinlerine projeleri anlatarak destek istedi. Site sakinlerine 172 bin kişinin mutluluğu için var gücüyle çalışacağının sözünü veren Metin, “Bolu’ya böyle bir belediye başkanı gelmedi dedirteceğim. Hepiniz Allah razı olsun diyeceksiniz.” dedi.


Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında dün gece Çıkınlar Mahallesi 500 Evler Sitesi’nde düzenlenen site toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. 

Metin, çok sayıda site sakinin katıldığı toplantıda Gönüle Değen Hayata Değer katan projelerini anlatarak, soruları yanıtladı.

“VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”

500 Evler sitesi sakinlerine yeni dönemde “katılımcı” ve “yenilikçi” yönetim anlayışı benimseyeceklerinin ve “kadınlara pozitif ayrımcılık” yapacaklarının sözünü veren Metin, “Bu emaneti teslim aldıktan sonra 172 bin kişinin mutluluğu için var gücümle, gece gündüz çalışacağım. Bolu’ya böyle bir belediye başkanı gelmedi dedirteceğim. Hepiniz Allah razı olsun diyeceksiniz.”  dedi.

“2. ATÖLYEYİ ÇIKINLAR MAHALLESİ’NDE AÇIYORUZ”

Metin ayrıca, her mahalleden 100, toplamda 5 bin ev hanımını iş sahibi yapacak proje kapsamında 2. atölyeyi Çıkınlar Mahallesi’nde açacaklarını da müjdeleyerek, “Beş ürünle başlayacağız. Ev hanımlarımız parça başı ücret alacaklar. Bu sayede ev hanımlarımız hem ev ekonomilerine hem de Bolu ekonomisine katkı sağlayacaklar. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.