Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MASTERCHEF FATİH METİN İÇİN SAHAYA İNDİ

MASTERCHEF FATİH METİN İÇİN SAHAYA İNDİ
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e siyaset, bürokrasi, iş dünyası, sanat, televizyon ve spor dünyasından destek gelmeye devam diyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye’nin jürisi şef Mehmet Yalçınkaya, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin için sokak sokak gezerek destek istedi.


Geçmişte bir dönem Bolu Milletvekilliği ile üç önemli bakanlıkta 7 yıl kesintisiz bakan yardımcılığı yapan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e siyaset, bürokrasi, iş dünyası, sanat, televizyon ve spor dünyasının desteği devam ediyor.

ÖNCE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Fatih Metin’e destek için Türk futbolunun yaşayan efsanesi “kral” lakaplı Tanju Çolak’ın 2 kez Bolu’ya gelmesinin ardından TV8’de yayınlanan Masterchef Türkiye’nin jürisi şef Mehmet Yalçınkaya da destek vermek üzere Bolu’ya geldi.

Fatih Metin ve partililerle birlikte pazaryerinde ve İzzet Baysal Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, Bolululardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar Bolu’nun yetiştirdiği en önemli aşçılardan olan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ile sohbet ederek, desteklerini ilettiler.

ARDINDAN MUTFAĞA GİRİP YEMEK YAPTI

Yalçınkaya, yoğun geçen programın ardından ise şehir merkezindeki bir otele geçti. Burada mutfağa giren ünlü şef, Bolu’da has özel bir menü hazırlayarak Fatih Metin ve programı takip eden basın mensuplarına ikram etti.

Fatih Metin ise kara kabak çorbası, tarhanalı levrek ve kanlıca mantarlı cheesecake’in tadına bakarak gastronomide Bolu’yu hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. 

“EN BÜYÜK HAYALİMDEN BİR TANESİ”

Aşçılar Diyarı Bolu’ya bir Gastronomi Merkezi kurmayı hedeflediklerini tekrarlayan Metin, “Bir aşçı torunu olarak, en büyük hayallerimden bir tanesi Bolu’nun gastronomi merkezi olmasıdır. Ama sadece Bolu’da, Türkiye’de değil dünyada gastronomi merkezi olma hedefine ilişkin bir hayaldir. İnşallah bunu başaracağız” diye konuştu.

Metin ayrıca, ünlü şef Yalçınkaya’nın yöresel ürün pazarı talebi üzerine de bu konuda gerekli çalışmanın yapılacağını belirtti.