Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"İŞİ, AŞI OLMAYAN HİÇBİR ROMAN KARDEŞİM KALMAYACAK"

Bolu'da yaşayan roman vatandaşlarla bir aya gelen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, "Allah'ın izniyle işi aşı olmayan roman hiçbir kardeşim kalmayacak. İnşallah onlara yeni dönemde de yeni istihdam sahaları oluşturacağız. Yapacağımız konutlarla da sizleri ev sahibi yapacağız." dedi.


AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında romanlar ile bir araya geldi.

Metin, programda romanlarda Bolu’da hayata geçireceği "Gönüle Değen Hayata Değer Katan Projelerini" anlatarak, romanlara yönelik vaatlerini açıkladı.

"Sizlerin derdi, bizim derdimiz"

Roman vatandaşlara yeni dönemde işsiz ve aşsız hiçbir roman vatandaş bırakmayacağının sözünü veren Metin, "Sizleri kardeşlerim olarak görüyorum. Sizlerin derdi, bizim derdimiz. Sizlerin sorunu, bizim sorunumuz. Dolayısıyla sizin barınma sorununuz, benim barınma sorunumdur. Sizin iş sorununuz, benim iş sorunumdur." dedi.

"Önce iş ve aş"

Seçilmesi halinde romanlarla ilgili ilk yapacakları işin romanların iş ve aş sorununu çözmek olduğunu dile getiren Metin, "İnşallah yeni dönemde sizlerin desteğini aldıktan ve belediye başkanı olduktan sonra, ilk etapta ne yapacağız? Önce iş ve aş. Önce onu halledeceğiz. Burada roman kardeşlerime söylüyorum; Allah'ın izniyle işi, aşı olmayan roman kardeşim kalmayacak." diye konuştu.

"Bolu'da en güzel şekilde yaşayacaksınız"

Romanlar için yeni istihdam sahaları oluşturacaklarını açıklayan Metin, "Kamil Babamız dedi ki; 'Bütün bu romanlar peşinde.' Ben de romanların peşindeyim kardeşim. Şimdi size şu haberi veriyorum; evi olmayan bir tane roman kardeşim kalmayacak. Bakın burada genç kardeşlerim var; hanım kardeşlerim var. İnşallah onlar için de yeni istihdam sahaları oluşturacağız. Sizler Bolu'da en güzel şekilde yaşayacaksınız. İnşallah birlik beraberlik içerisinde hep beraber Bolu'yu aydınlık günlere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.