Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZCAN'DAN TURHAN BULUT'A DESTEK

ÖZCAN'DAN TURHAN BULUT'A DESTEK
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Mengen CHP Belediye Başkan Adayı Turhan Bulut'un aday tanıtım toplantısına katılarak destek oldu.


CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Mengen mevcut başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Turhan Bulut'a destek olmak için aday tanıtım toplantısına katıldı.

 Açılışta açıklamalarda bulunan Tanju Özcan "Biz yalan söylemeyi bilmeyen, dürüst insanlarız. Verilen sözün ne kadar önemli olduğunu bilen insanlarız. Biz kul hakkı yemeyiz, biz vicdan sahibi insanlarız. O anlamda ben Turhan Bey'e şu 5 yıllık çalışmaları için teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki hafta cuma günü saat 18:30'da kapalı spor salonunda projelerimizi açıklayacağız. Bu projeleri açıklamakla kalmayacağız önümüzdeki 5 yıl tek tek hayata geçireceğiz" dedi.

"VERDİĞİM BÜTÜN SÖZLERİ YERİNE GETİRDİM"

CHP Mengen Belediye Başkan Adayı Turhan Bulut ise yaptığı açıklamada "5 yıl önce seçimlerde verdiğim her sözü yerine getireceğim demiştim. Seçim bildirgeme yapamayacağım hiçbir şey yazmadım ve 5 yıl sonra karşınıza alnım açık başım dik geleceğim dedim. Seçim bildirgesinde ne yazdıysam hepsini tek tek yerine getirdim. Biz üretimden yana, biz yatırımlardan yana, biz halkın söylediklerine kulak veren ve onların söylediklerini hayata geçirmek için ant içmiş bir CHP'li başkan olarak bu sözlerimi yerine getirmenin büyük bir onuru ile karşınızdayım" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Özcan ve partililer seçim bürosunun açılışına katıldı.