Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU İÇİN GECEMİZLE GÜNDÜZÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

“BOLU İÇİN GECEMİZLE GÜNDÜZÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin ve partililer ile birlikte İzzet Baysal caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay da, burada yaptığı açıklamada, yeniden milletin huzura çıktıklarını dile getirerek, “Tabiri caiz ise milletimizin karşısında divana duruyoruz. Milletimizin vereceği karar önemli. Biz 18 yıldır milletimizin verdiği her türlü karara saygı duyan bir parti olarak, başımızda genel başkanımızla birlikte bu milletin derdiyle dertlenen, bu milletin geleceğine dair hayaller kuran, o kurduğu düşleri de bir bir gerçekleştiren bir partiyiz. Milletimizin refahını yükseltmek için, Bolu’yu daha yaşanılabilir bir şehre dönüştürerek geleceğe taşımak için gecemizle gündüzümüzle çalışıyoruz. Bugün de İzzet Baysal Caddesinde esnafımızı ziyaret ediyoruz” dedi.

“ARTIK BOLULU ÇOCUKLARIMIZ, AQUAPARK İÇİN DÜZCE’YE, SAKARYA’YA GİTMEYECEK”

Bolu için hayalleri olduklarını dile getiren Doğanay, “Evet Bolu için hayaller koyuyor ve gerçekleştiriyoruz. İşte o hayallerin yer aldığı kitapçığımız, bolu için kurduğumuz hayaller, neler yapacağız. Burada sadece 30 tanesi var. Bunların akabinde 30 tane daha var, onlar da süreç içerisinde hazırlanınca kamuoyu ile paylaşacağız. Artık Bolulu çocuklarımız, gençlerimiz aquapark için Düzce’ye, Sakarya’ya gitmeyecek. Kendi şehirlerindeki aquaparkta eğlenecekler. İşte bu millete ne kadar hizmet etsek azdır” diye konuştu.

“BUNUNLA KAFAYI BOZMUŞ, YAPTIĞI BAŞKA BİR ŞEY YOK”

Doğanay, 65 gündür sahada olduklarını belirtiği sözlerinin devamında, CHP adayını da eleştirerek, “65 gündür sahadayız. 65 gündür birilerinin söylediği bir şey var. Biz işçi çıkartmayacağız. Sağlık mahallesine gidiyor ‘biz işçi çıkartmayacağız’, İzzet Baysal Caddesine gidiyor ‘biz işçi çıkartmayacağız’, Sümer Mahallesi’ne gidiyor ‘biz işçi çıkartmayacağız’. Bununla kafayı bozmuş, yaptığı başka bir şey yok. Her halde geçmiş özlemi var ki işçiler çıksın yine ben onların avukatlığını yapayım ve para kazanayım istiyor. Dolayısıyla Bolu Belediyesinde görev yapan tüm arkadaşlarımızın hepsi Allah’ın izniyle Ak Parti döneminde kadrolarına kavuştu. Onların hayal bile edemediklerini, biz Cumhurbaşkanımız sayesinde kadroya aldık. İşçi çıkartmayacağız derken bir gerekçen, mantığın olmalı. Çünkü söyleyecek bir sözü, Bolu’ya dair bir hayali yok. Hayalleri olmadığı için anca onu ezberleyebilmiş.” dedi.

“KİMİN KİMLE İTTİFAK YAPTIĞI BELLİ”

Doğanay, CHP’nin, PKK’nın siyasi kolu HDP ile yaptığı gizli ittifaka da dikkat çekerek “Artık gelinen noktada kimin nerede durduğu, kimin kimle ittifak yaptığı belli. Bugün itibariyle İzmir’de rahmetli Adnan Menderes’in kalemini kırıp asan kişinin oğluna destek verenler, PKK’nın uzantısı olan HDP’nin il başkanının yapmış olduğu açıklama da ortadadır, ‘Biz buraya destek vereceğiz’ diyor. Keza İstanbul’da da aynı durum var. İstanbul’a gidiyorsunuz, ama ne yazık ki bir insanın soyadı İmamoğlu olmakla İmamoğlu olmuyor. Bu da işin farklı bir tarafı. Dolayısıyla şahit olduğumuz gibi hepsi birleşti. Bugün PKK terör örgütünden, HDP’sinden, marjinal örgütlere kadar hepsi birleştiler diyorlar ki; bizim destek vereceğimiz yer burası. Dolayısıyla sağduyulu vatandaşlarımıza, Bolu’da yaşayan hemşerilerime sesleniyorum; vereceğini karar ülkemizin geleceğine dair bir karardır. Bunu unutmayalım. Ancak ben yine de en doğru kararı verecekleri için tüm hemşerilerimize ve aziz milletimize güveniyorum.” diye konuştu.

“GENÇ, VİZYON VE BİRİKİM SAHİBİ”

Doğanay, Bolu Belediye Başkan Adayları Fatih Metin ile ilgili de “Genç, vizyon ve birikim sahibi. Ankara’da edindiği bir networkte var. İşte bunu Bolu’ya yansıtmak için bugün burada. Hepimizin, buradaki tüm insanların bulunma sebepleri de bu. Biz milletimizin derdiyle dertleniyoruz, elimizde projelerimiz bir bir anlatıyoruz. Birileri gibi ‘biz işçi çıkartmayacağız’ demiyoruz.”  dedi. AK Parti teşkilatları olarak zafere inandıklarını da vurgulayan Doğanay, “İşte Bolu’ya dair hayalleri olan insanlar böyle bir orduyla gezerler. Arkasında inanan ve güvenen insanlar olur. Biz bazılarının sokakta nasıl, kimlerle gezdiğini çok iyi görüyoruz. İşte millet burada, işte teşkilat burada, işte başkan işte vekiller burada.” diye konuştu.