Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ İZZET BAYSAL CADDESİ’NDE

AK PARTİ İZZET BAYSAL CADDESİ’NDE
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunduğu İzzet Baysal Caddesi’nde seçimi kazanmaları halinde ilk işinin şehir içi yolları elden geçirmek olduğunu açıkladı.


Metin, yapılacak projelerle ilgili de ‘bir kişi dahi mağdur olursa o projeyi iptal edeceğim’ dedi. Metin ayrıca, su fiyatları konusunda da Karadere sularıyla birlikte 2019 yılında su fiyatlarının düşeceğini tekrarladı.

Bolu’nun 15 yılda elde ettiği kazanımlarını yeni dönemde de sürmesini isteyen AK Parti, hafta sonu İzzet Baysal Caddesi’ne adeta çıkartma yaptı.

Çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen çalışmalarda Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, milletvekili Arzu Aydın, milletvekili Fehmi Küpçü, İl Başkanı Nurettin Doğanay ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, desteklerini istedi.

2 BUÇUK SAATTE 100 METRE İLERLEYEBİLDİ

100 metreyi 2 buçuk saatte kat eden Metin, “Teşkilatımızla beraber caddelerde sokaklarda, meydanlarda, mahallelerde vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Şu 100 metreyi 2 buçuk saatte geldik. Allah razı olsun vatandaşlarımızdan. Bugüne kadar halkımızın güvenini asla boşa çıkartmadık, bundan sonda da inşallah çıkarmayacağız” dedi.

“BİR VATANDAŞIMIZ DAHİ MAĞDUR OLACAKSA O PROJEYİ GERÇEKLEŞTİRMEYECEĞİZ”

Görev süresi boyunca tek bir kişinin dahi mağdur edilmesine asla göz yummayacağını anlatan Metin, “Açıkladığımız projelerimizi ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz diğer projeleri bir tane vatandaşımızı dahi mağdur etmeden yapacağız. Eğer yapacağımız projelerde bir vatandaşımız dahi mağdur olacaksa o projeyi gerçekleştirmeyeceğiz.” diye konuştu

“YOLLARI CİLLOP GİBİ YAPACAĞIZ”

Seçildiği takdirde ilk işin tüm ulaşım ağını baştan aşağı elden geçirmek olduğunu vurgulayan Metin, “Bolu’nun ulaşım problemini Bolu’nun ulaşım sektöründeki esnafımızla birlikte çözeceğiz. Ayrıca seçilir seçilmez ilk yapacağımız iş Bolumuzun yollarını elden geçirmek olacak. Tüm yolları elden geçireceğiz, cillop gibi yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“SU FİYATLARI UCUZLAYACAK”

Metin, su fiyatları hakkında da “Her gün söylemeye devam edeceğim. 2019 yılında Karadere sularını getireceğiz ve su fiyatlarını ucuzlatacağız. Hayırlı uğurlu olsun.” açıklamasında bulundu.