Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’DA UYGUN FİYATA ŞIK MÜCEVHER NEREDE”

“BOLU’DA UYGUN FİYATA ŞIK MÜCEVHER NEREDE”
Mücevherin kelime anlamı altın, gümüş gibi değerli madenler ve elmas, zümrüt ve doğal taşlar kullanılarak genellikle el işçiliği ile yapılan yüzük, küpe, kolye ve bilezik gibi takılarla maddi değeri yüksek süs eşyalarına verilen addır. Kadını, erkeği, genci yaşlısı veya öğrencisi, çalışanı hepimiz hediye almayı, hediye vermeyi çok severiz. Bazen bir demet çiçek, bazen güzel bir yemek… Fakat bir kadının hayali altın veya gümüş takıdan bir mücevher veya bir erkeğin isteği kıyafetine uygun bir saatte olabilir.


Biz de 14 Şubat Sevgililer günü öncesi tüm soruların cevabını  tek tuşla öğrendiğimiz  ‘’GOOGLE’a  sorduk.’’

Bolu’da uygun fiyata, şık mücevher nerede” metnini yazarak GOOGLE’da ara tuşuna bastık. Karşımıza çıkan ilk adres www.fayyamaner.com oldu.

Fay Yamaner  şirketi  e-ticaret ve sosyal medya yöneticisi Çağdaş Çakman ile şirket merkezlerinde yer alan ofiste röportaj yaptık.

Fay Yamaner Mücevher’in marka gücü ve Sevgililer Günü için ‘’Fay Yamaner’’ olarak yaptıkları hazırlıklarını sorduk.

Çağdaş Bey kampanyaları  ve internette ve  Bolu merkez’de öncelikli tercih edilen mücevher markası olmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

“Şirketimizin yenilikçi ve farkındalık vizyonunun 1998 yılında İzzet Baysal caddesine ilk kuyumcu mağazasını açarak başlandığını biliyoruz. Bu süreç 14 Burda AVM ve Narven Butik mağazalarımız ile devam etti.  Ben beş yıldır ‘’Fay Yamaner Mücevher’’ şirketindeyim. 2014 yılından itibaren markamızın gücünü ulusal anlamda tanıtmak için dijital kanallara ağırlık vermeye başladık.

Kurumsal sayfamız www.fayyamaner.com aldığı yoğun trafiğe baktığımızda markamızı tanımak isteyen misafirlerimiz tarafından ilgiyle karşılandığını gözlemliyoruz. Çok yakında online satış sayfamız www.gift14.com faaliyete geçtiğinde 24 saat alışveriş imkanı ile müşteri memnuniyet seviyemizi en üst düzeye çıkaracağız. Ayrıca mağazalarımızda Sevgililer Gününe özel müthiş kampanyalar ile hazırlandık. Atasay, Swarovski ve Saat ve Saat’in ulusal kampanyalarının yanı sıra, mağazalarımızda misafirlerimizi 249 liradan başlayan fiyatlar ile çok şık altın yüzük, kolye, yüzük tasarımlar bekliyor.

Ayrıca 500 lira ve üzeri 14 Ayar altın takı, pırlanta ve elmas  alışverişlerimizde de ‘’Renkli Taşlı Özel Tasarım’’ ayna HEDİYE ediyoruz. Sloganımız ise ‘’Aşkınızın gerçekliğini sadece aynalar yansıtır.”

“Sosyal medya da yayınladığımız Bolu’da yaşayan bizleri yansıtan  ‘’KEREM ve ASLI’’ animasyonumuzda misafirlerimizde  tebessüm yarattı, merak uyandırdı.”

“Sevgililer gününde her bütçeye uygun hediye alternatifleri için misafirlerimizi Fay Yamaner Cadde veya 14 Burda AVM deki  saat 22.00 a kadar 365 gün açık olan FAY YAMANER Mücevher ve Saat mağazalarını ziyaret etmeye davet ediyoruz. Son olarak ‘’AŞK’IN TERCİHİ FAY YAMANER’’ diyor ve sizleri instagram ve facebook sosyal medya hesaplarımızdaki ‘’Aslı ve Kerem’’ animasyonunu izlemenizi ve hediye çekilişi kampanyamıza katılmanızı bekliyoruz.”

 

 

Etiketler: www fayyamaner com