Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

FATİH METİN’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde çalışanları ziyaret ederek desteklerini istedi. Kurumlar arası iş birliğini önemsediğini dile getiren Metin; “Bolu Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Bolumuzun geleceğe taşınmasında, şehirleşmesinde ve şehirle alakalı her türlü problemde inşallah beraber hareket edecek. Sıkı bir iş birliği yapacağız” dedi.


31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına devam eden 23. Dönem Bolu Milletvekili, eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, kurum ziyaretleri kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Metin, partililerle beraber tüm birimleri dolaşarak, kurum çalışanlarından desteklerini ve hayır dualarını aldı.

“BOLU İÇİN BERABER HAREKET EDECEĞİZ”

Doğup büyüdüğü Bolu’yu daha güzel yarınlara taşımak için yeni dönemde tüm kurumlarla iş birliğine gideceklerini dile getiren Metin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını da yakından takip ettiğini belirterek, “İnşallah yeni dönemde kurumlar arası işbirliğini arttıracağız. Bolu Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Bolumuzun geleceğe taşınmasında, şehirleşmesinde ve şehirle alakalı her türlü problemde inşallah beraber hareket edecek. Sıkı bir iş birliği yapacağız. Şu anda gayet güzel olan ilişkimizi daha da yukarılara taşıyacağız.” dedi.

“BOLUMUZU DAHA GÜÇLÜ BİR KONUMA GETİRMEMİZ LAZIM”

Kurumlar arasında iş birliğinden Bolu’nun kazançlı çıkacağını vurgulayan Metin, “Amacımız şu, Bolu Belediyesi’nin oluşmuş olduğu bir alt yapısı, bir gücü ve tecrübesi var. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün de bir oluşmuş tecrübesi ve bir gücü var. İnşallah bu iki gücü birleştirip Bolumuzu daha güçlü bir konuma getirmemiz lazım. O konuda da sizlerle istişare halinde olacağız. Ben hem size, sizin şahsınızda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir Bolu’yu, geleceğe taşıyacağımız bir Bolu’yu hep beraber oluşturmak dileğiyle” diye konuştu.

“TÜM GÜCÜMÜZLE BELEDİYEMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Kazagan da AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “İnşallah yeni dönemde birlikte çalışıp, ilimize en güzel hizmeti yapmak için biz tüm gücümüzle belediyemizin yanında olacağız. Projelerimizle ve diğer çalışmalarımızla inşallah Bolu’yu daha güzel yerlere getirmek için tüm çabamızı sarf edeceğiz. Ben tekrar hoş geldiniz diyorum. Başarılar diliyorum. Rabbim gönlünüze göre versin” dedi.