Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’DEN GENÇLERE AQUA PARK

FATİH METİN’DEN GENÇLERE AQUA PARK
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolu’ya aqua park kazandıracağını açıkladı. Metin, pek çok öğrencinin aqua park isteğinin olduğunu dile getirerek, “Fatih amcaları, Fatih abileri onları unutmadı, unutmayacak ve inşallah onlar için Bolu’ya bir aquapark kazandıracak. Bütün Bolulu çocuklara buradan müjdem olsun” dedi.


23. Dönem AK Parti Bolu Milletvekili, eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kültür Mahallesi’nde karşılaştığı ilkokul öğrencileriyle sohbet ederek isteklerini sordu.

“BEĞENİRSENİZ YAPACAĞIM”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Metin, etrafını saran Kültür İlkokulu öğrencilerine şeker dağıtarak, “Beğenirseniz Bolu’ya bir aqua park yapacağız.”  dedi. Bunun üzerine öğrenciler, sevinç çığlıklarıyla ve alkışlarla aqua parkı onaylarken, Metin, “O zaman hayırlı uğurlu olsun” diyerek Bolu halkına ve gençlere aqua park sözü verdi.

“FATİH ABİLERİ ONLARI UNUTMADI, UNUTMAYACAK”

Metin, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nde yaptığı açıklamada ise çocuklar için pek çok projelerinin olduğunu belirti.  Bunlardan birinin aqua park olduğunu dile getiren Metin, “Bolu’da bizim yaz sezonumuz kısa ama çocuklarımızla sokakta, mahallede, okulda her yerde karşılaştığımız, kucaklaştığımız, onların o sevgisini yüreğimizde hissettiğimiz dönemlerde, onlardan aldığımız bir talep var. Fatih amcaları, Fatih abileri onları unutmadı, unutmayacak ve inşallah onlar için Bolu’ya bir aquapark kazandıracak. Bütün Bolulu çocuklara buradan müjdem olsun. Bolu’da yeni dönemde çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın hoşça vakit geçirecekleri bir eğlence merkezini, aquaparkı Bolu’ya kazandıracağız. Hayırlı uğurlu olsun sevgili çocuklar. Hepinizi öpüyorum” diye konuştu.