Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAĞLIK -İŞ’TEN FATİH METİN’E DESTEK

SAĞLIK -İŞ’TEN FATİH METİN’E DESTEK
Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bolu’ya gelen Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Mali Sekreteri Doğan Alıç, AK Parti Bolu Belediye Başkanı Fatih Metin’e destek verdiklerini açıkladı.


Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Mali Sekreteri Doğan Alıç, Bolu’da Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneleri ziyaret etti. Ziyarette 696 KHK ile kadroya geçen işçiler ile çalışma hayatı ve Toplu iş sözleşme süreçleri ile ilgili konular hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Bolu’da temaslarda bulunan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Mali Sekreteri Doğan Alıç, düzenlediği toplantıda hastanelerde çalışan üyelerin sorunları hakkında bilgiler aldı. AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’in de katıldığı toplantıda Bolu’daki çalışma hayatı ve sağlık çalışanları ile ilgili konularda karşılıklı istişarede bulunuldu.

Toplantıda, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Sağlık İş Sendikasına, çalışmalarından dolayı desteklediklerini dile getirdi.

Toplantının sonunda Fatih Metin’e Sağlık İş sendikası tarafından, 15 Temmuz anısına yaptırılan saat takdim edildi.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Mali Sekreteri Doğan Alıç, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Fatih Metin’e başarılar dileyerek, Sağlık İş Sendikası olarak her zaman doğrunun yanında olduklarını ifade etti.