Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"HİÇBİR BELEDİYE ÇALIŞANI İŞTEN ÇIKARTILMAYACAK"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, "Tekrar söylüyorum belediye çalışanlarını kendi ailem gibi görüyorum. Herkesin içi rahat olsun kimsenin ekmeği ile oynamayacağım dedim, bugünde aynı noktadayım. Hiçbir belediye çalışanı işten çıkartılmayacak" dedi.

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan kendisinin başkan seçildiği takdirde belediyeden işçi çıkartılacağı konusunda kamuoyunda algı oluşturulmaya çalışıldığını ve söylenenlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Özcan "İlk aday olduğum gün teferruatlı bir şekilde söylemiştim. Ancak aradan geçen sürede bazı kötü niyetli insanların belediye çalışanlarımızla ilgili benim söylemediğim şeyleri söylemiş gibi kamuoyuna lanse etme ve yönlendirme çabaları olduğunu görüyorum. Tekrar söylüyorum belediye çalışanlarını kendi ailem gibi görüyorum. Herkesin içi rahat olsun kimsenin ekmeği ile oynamayacağım dedim, bugünde aynı noktadayım. Hiçbir belediye çalışanı işten çıkartılmayacak. Hiçbir belediye çalışanı sağa sola sürgün edilmek suretiyle rahatsız edilmeyecek. Belediye çalışanlarımızla barış ve kardeşlik içerisinde mutlu bir şekilde Bolu'muza hizmet etmek için bu yola çıkıyoruz" dedi.

"Kimsenin şüphesi olmasın"

Gelecek günlerin belediye çalışanları için daha güzel olacağını ifade eden Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Allah nasip ederse de 31 Mart'tan sonra belediye çalışanlarımızın tamamı bizim yol arkadaşımız olarak bizimle birlikte hizmet edecek. Bundan dolayı kimsenin bir şüphesi tereddüdü olmaması bakımından bu açıklamayı bir kez daha yapmak durumunda kaldım. Herkes rahat olsun, mutlu bir şekilde işine dört elle sarılsın. Gelecek günler belediye çalışanlarımız için çok daha güzel, mutlu ve huzurlu olacak. Zaten bizim sloganımız şu; Bolu'yu seviyorum. Belediye çalışanlarını da çok seviyorum, hepsi benim ailemin bir ferdidir, hep beraber Bolu'ya hizmet edeceğiz."