Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ORHAN KAYNAK VE EKİBİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

ORHAN KAYNAK VE EKİBİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
Boluspor'un yeni teknik direktörü Orhan Kaynak ve ekibi Bolu'da görev yapan yerel ve ulusal spor muhabirleri ve spor yazarları ile bir araya geldi.


Başkan Necip Çarıkcı, yöneticiler Hakkı Öztabağ, Adil Semercioğlu ve İlker Aktaş'ın da yer aldığı "Basınla tanışma" toplantısında futbol ana gündem maddesi olurken, basın mensupları ve teknik heyet tek tek kendilerini tanıttılar. Sohbet havasında geçen toplantıda konuşan genç teknik adam Orhan Kaynak Boluspor'un yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğunu bunu hep birlikte başaracaklarına inandığını belirtti. Kaynak oyuncuları ile sürekli bir araya geldiğini arzulayan isteyen bir takım kimliğine kavuşması için Afyon maçı ile başlangıç yapmak istediklerini belirtti. 

"ORHAN HOCA EKİBİNE GÜVENİYOR"

Gazetecilere telefonunu da veren Kaynak Boluspor'a katkı sağlayacak kendilerine destek olacak, fikir verebilecek herkese ihtiyaçlarının da olduğunu belirten Orhan hoca, "Bu birlik ve beraberliği sağlayarak özlenen Boluspor'u hep birlikte sahada göreceğiz" dedi. Oyuncularına güvendiğini, yetenekli 26 oyuncuya sahip olduklarını belirten Kaynak,  "Yapacağımız önemli dokunuşlarla onların gerçek kimliğini ortaya çıkaracağız" dedi.

"ORHAN HOCA VE EKİBİNE GÜVENİYORUZ"

Toplantıda yer alan basın mensupları ise Boluspor'un başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını, Orhan hoca ve ekibine güvendiklerini belirttiler. Bu tür toplantıların haftalık olarak yapılacağı belirtilirken, oldukça verimli geçen tanışma toplantısı  çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.