Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TÜM MAHALLELERİMİZİ DAHA YAŞANABİLİR BİR HALE GETİRECEĞİZ”

“TÜM MAHALLELERİMİZİ DAHA YAŞANABİLİR BİR HALE GETİRECEĞİZ”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları için gittiği Sağlık Mahallesi'nde, "Sağlık Mahallesi pırıl pırıl çiçek gibi yaptığımız bir mahalle olacak. Güzelleştirme çalışmalarımız olacak, yollarımızın tamamı elden geçecek ve inşallah Sağlık Mahallemizi tüm mahallelerimizle birlikte daha yaşanır, refah düzeyi yüksek bir mahalle haline getireceğiz." dedi.


AK Parti Adayı Fatih Metin parti kadrolarıyla birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Metin, "Gönüle Değen Hayata Değer Projeler"ini anlatarak Bolu'yu daha yaşanılabilir bir şehir yapacaklarının sözünü verdi.

"UYGULANABİLİR PROJELERİMİZİ ANLATMAK İÇİN YOLLARDAYIZ"

Bolu halkına projeleri anlatacağı süreci Sağlık Mahallesi'nde başlattıklarını dile getiren Metin, "Teşkilat mensubu kardeşlerimle beraber Fatih Metin olarak Belediye Başkan Adayı olarak önümüzdeki beş yılda hangi uygulanabilir projelerimizi ve hangi hizmetlerimizi vatandaşımızla buluşturacağız, bunları vatandaşımıza anlatmak için yollardayız, mahallelerdeyiz, sokaklardayız." dedi.

"VATANDAŞIMIZDAN TEKRAR BU EMANETİ İSTİYORUZ"

Karla karışık yağmura aldırış etmeden çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Metin, "Karla karışık yağmura da yağmak üzere. Beraber yürüdük biz bu yollarda... Beraber ıslandık yağan yağmurda... Şimdi sıra geldi Bolu'yu kazanmaya. Bolu'yu tekrar kazanmak için, Bolu'yu tekrar emanete almak için, üç dönemdir AK Parti'ye güvenini veren Bolulu vatandaşımızdan tekrar bu emaneti istemek için yollardayız." diye konuştu.

"VATANDAŞLARIMIZ LAF ÜRETENLE, TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANI AYIRIYOR"

Metin, bulunduğu tüm makamları her zamana hizmet amacı olarak gördüğünü ifade ederek, "Biz makamları hiçbir zaman amaç olarak görmedik, hep araç olarak gördük, vatandaşa şu kitaptaki hizmetleri vermek için araç olarak gördük. O nedenle inşallah vatandaşımız da bunu çok iyi anlıyor. Laf üretenle, taş üstüne taş koyanı ayırıyor. Laf üstüne laf değil taş üstüne taş koyan bir hizmet anlayışını dün olduğu gibi yarın da AK Parti olarak inşallah Bolu'da sergileyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"PROJELERLE İLGİLİ HALKIMZDAN ÖNERİ, ELEŞTİRİ VE TEBRİĞİ BEKLİYORUM"

Metin, "Bütün vatandaşlarımızdan bu projelerimizi dikkatli izlemelerini istiyoruz ve www.fatihmetin.net adresinden projelerimizle alakalı öneri, eleştiri, yorum, soru varsa onları iletmelerini bekliyoruz. Hoşunuza giderse de tebriğinizi bekliyoruz." dedi.

"SAĞLIK MAHALLESİ PIRIL PIRIL, ÇİÇEK GİBİ BİR MAHALLE OLACAK"

Sağlık Mahallesi'de refah düzeyi artmış bir mahalle olması için çalışacaklarını belirten Metin, “İnşallah Sağlık Mahallemiz yeni dönemde parklarıyla, yoluyla ve diğer hizmetleriyle her türlü hizmeti yaptığımız pırıl pırıl çiçek gibi yaptığımız bir mahalle olacak. Güzelleştirme çalışmalarımız olacak, yollarımızın tamamı elden geçecek ve inşallah Sağlık Mahallemizi tüm mahallelerimizle birlikte daha yaşanır, refah düzeyi yüksek bir mahalle haline getireceğiz." açıklamasında bulundu.