Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“YENİDEN BELDE HALKIMIZIN HİZMETLERİNE TALİBİM”

“YENİDEN BELDE HALKIMIZIN HİZMETLERİNE TALİBİM”
İlimiz Merkez ilçesi Karacasu Beldesi’nde Belediye Başkanı Celal Beydili, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkanlığa yeniden aday olan Beydili, “Teraziyi eşit şekilde koyarak, belde halkına, aileme ve partime layık olabilmek için yeniden Belde halkımızın hizmetlerine talibim” dedi.

Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri ile alakalı olarak yaptığı açıklamada Karacasu halkının yeniden teveccüh göstermesi halinde hizmete talip olduğunu ve Karacasu için özveriyle çalışmaya devam edeceğini söyledi. Açıklamasında öncelikle hayata atıldığı dönemden ve siyasi geçmişinden bahseden AK Parti Karacasu Belde Belediye Başkan Adayı Celal Beydili, “1986 yılında Köy Hizmetlerine girdim (İl Özel İdaresi), 1987 yılında kadroya geçtim. 10 yıl Sendikacılık yaptım. Ekip Şefliği ve ardından 3 buçuk yıl Sosyal Tesislerde Tesis Müdürü olarak görev yaptım. İşçilikten gelmeyim. 10 yıl Karacasu’da Doğruyol Partisi Belde Başkanlığı, 3 buçuk yıl Karacasuspor Kulübü Başkanlığı yaptım. Ayrıca 5 yıl Belediye Meclis Üyeliğim oldu. 2004 yılında muhtarlığa seçildim, 8 ay hem muhtarlık hem Sosyal Tesisler Müdürü olarak devam ettim ve ardından emekli oldum. 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday oldum ve Belediye Başkanı seçildim. Devamında yine 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP’den aday oldum ve yine kazandım; başkanlığa devam ettim” diye konuştu.

AK Parti kuruluşundan 2009 yılına kadar AK Parti üyesi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Celal Beydili, “MHP adayı olduktan sonra AK Parti’den istifa ettim ve 10 Mayıs 2016 tarihinde tekrar AK Parti’ye geçiş yaptım” dedi.

“24 SAAT KAPIMIZ, GÖNLÜMÜZ AÇIKTIR”

Belde halkının 10 yıldır kendilerine teveccühü göstererek yetki verdiğini belirten Beydili ayrıca, “Hiç kimseyi kırmadan, ötelemeden, zan altında koymadan bu kutsal görevi layıkıyla bugünlere getirdiğimizi, gösterdiğimizi düşünüyorum. Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatını sağlayacaktır. Vatandaş bizi tanır, biz vatandaşı tanırız. 1990 yılından bu yana aktif siyaset yapmaktayım. Hatasız kul olmaz, illaki hatalarımız olmuştur. 24 saat kapımız, gönlümüz açıktır. Bugüne kadar vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek hep önceliğimiz olmuştur, bundan sonra da öyle olacaktır” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN TERMAL KENTİ

Açıklamasına hedeflerinden bahsederek devam eden Celal Beydili şunları söyledi: “Bizim amacımız, isteğimiz arzumuz, Bolu nasıl batı yönde gelişmişse, bunu güney yönünde gelişerek ileriye taşımaktır. Bu hedefle termal yatak üzerinde olmamız, Milli Parklara olan konumumuz, bu konuda bizi elverişli hale getirmektedir. Bolu’muz nasıl İzzet Baysal Kenti olarak anılıyor ve biz bununla o kadar gurur duyuyor isek, aynı şekilde hedefimiz Karacasu Beldemizin ‘Türkiye’nin Termal Kenti’ olarak anılmasıdır. Bizim de en büyük hedefimiz budur” şeklinde konuştu.

“5 YILLIK PROJE VE PROGRAMIMIZI HALKIMIZ PAYLAŞACAĞIM”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Parti Genel Merkezine, AK Parti Milletvekillerine ve AK Parti İl Başkanlığına adaylığı ile ilgili süreçte kendisini göreve layık gördükleri için şükranlarını sunan Karacasu Belediye Başkan Adayı Beydili açıklamasında son olarak şunları ifade etti: “Bugüne kadar saat ve mesai gözetmeden, makamım, telefonum, evim tüm şeffaflığıyla vatandaşlarımıza açık olmuştur, bundan sonra yine önceden olduğu gibi aynı hizmet aşkı ile çalışacağımı temin ediyorum. Önümüzdeki süreçte 5 yıllık proje ve programımızı belde halkımız ile bizzat paylaşacağım. Allah nasip ederse başta Cumhurbaşkanımızın, Genel Merkezimizin, milletvekillerimizin ve İl Başkanlığımızın görüşleri doğrultusunda; kazandığım tecrübe, birikim ve hizmet aşkı ile bundan sonra yine halkımız teveccüh gösterir de bu yetkiyi verirse, aynı şekilde çizgimizi bozmadan siyasi iradeyi de yanımıza alarak, teraziyi eşit şekilde koyarak, belde halkına, aileme ve partime layık olabilmek için yeniden Belde halkımızın hizmetlerine talibim” diye konuştu.