Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SEVGİLİNİZLE “ROMANTİK BİR BULUŞMA” NOKTANIZ, YAMANER CADDE OLSUN

SEVGİLİNİZLE “ROMANTİK BİR BULUŞMA” NOKTANIZ, YAMANER CADDE OLSUN
Bolu’da 30 yıldır güvenin adresi olmaya çalışan Yamaner Kuyumculuk, bu seneki sevgililer gününde “Romantik Bir Buluşma” adı altında Mazal İstanbul’un 2019 koleksiyonunu müşterileriyle buluşturuyor.

Pırlanta ve elması buluşturan özgün tasarımları ile mücevher sektörünün yükselen yıldızı olan “Mazal İstanbul” tüm koleksiyonlarında farklı duygular yaratıyor. Her bir koleksiyonun uzun uğraşlar sonucunda ciddi bir üretim süresi ve hikâyesi var. Yapılan her parçanın birbiri ile harmoni içerisinde olması, koleksiyonun hikâyesini oluşturmada çok önemli bir yer tutuyor. Bu koleksiyonların en önemli özelliği her yaş ve bütçede mücevher kullanıcısına hitap etmesi ve ürünleri kullananların ruhuna dokunması.

                      Yamaner Kuyumculuk Cadde mağazasında 11-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte birbirinden farklı altın, elmas ve pırlanta tasarımlar farklı görünmek isteyen kadınların beğenisine sunulacak. Yamaner Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Yamaner konuyla ilgili yaptığı açıklamada: Bu yılki sevgililer gününde belki de dünyanın en güzel elmas-pırlanta koleksiyonunun tamamını Bolu’ya getirmenin heyecanını duyduklarını, bunun yanında bugünden itibaren başlayacak olan sevgililer günü sürprizleri için Bolulu hemşerilerini Yukarı Çarşı-Arasta ve Cadde mağazalarına beklediklerini söyledi.