Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZDEMİR, BELDEDEKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

ÖZDEMİR, BELDEDEKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
İlimiz Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesinde Belediye Başkanı Efrayim Özdemir, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mudurnu’ya bağlı Taşkesti beldesinde, belediye ekipleri beldenin gelişip kalkınması adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Efrayim Özdemir’in girişimleri ile gerçekleştirilen çalışmalarla beldede sorunlar çözüme kavuşuyor. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Efrayim Özdemir, “Beldemizde yaptığımız çalışmalarda her zaman sorunları çözmek, hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyoruz.  Bu kapsamda Taşkesti-Abant yolu üzeri Madampaşa mevkiinde tek bir aracın bile geçmekte zorlandığı ve bu nedenle sık sık kazaların meydana geldiği yerde Karaçomak deresi üzerine köprü ve yol genişletme çalışması yaptık. 200 bin TL’ye malolan bu çalışma ile kazaların ve ulaşım sorununun önüne geçtik” dedi.

GÜNDE 100 HASTAYA HİZMET VERİYOR

112 Acil Sağlık Merkezi ile alakalı da bilgi veren Belediye Başkanı Özdemir, “İl Özel İdaremiz ve Sağlık Bakanlığı ile birlikte hazırladığımız plan çerçevesinde Sağlık Merkezimizi ilçemize kazandırdık. Günde yaklaşık 100 hastaya hizmet veren Sağlık Merkezimiz sayesinde beldemizde bulunan hastalarımız artık il merkezine veya ilçeye gitmek zorunda kalmıyor” diye konuştu.

ZAMAN KAYBI YAŞANMAYACAK

Efrayim Özdemir son olarak ise uzun yıllardır İtfaiye Müdürlüğü karşısında yapılamayan kavşak çalışması hakkında şunları söyledi: “Beldemiz Hastane Mahallesinde İtfaiye Müdürlüğü karşısına yaklaşık 10 yıldır çeşitli nedenlerden ötürü kavşak yapılamamış. Yapılamayan bu kavşak sebebiyle belde merkezinde bulunan noktalarda çıkan yangınlara itfaiye ekiplerinin ulaşması uzun sürüyordu. Göreve geldiğimiz gün itibariyle bu sorunu aşmak için girişimlerimiz oldu ve sonunda çözüme kavuşturduk. İtfaiye karşısına belediyemiz öz kaynakları ile yaptığımız kavşak ile artık ekipler olası bir yangına müdahale için zaman kaybı yaşamayacak ve olay yerine anında ulaşabilecekler.”