Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FATİH METİN’DEN 2 FABRİKAYA ZİYARET

FATİH METİN’DEN 2 FABRİKAYA ZİYARET
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolçi Çikolata ve Başoğlu Kablo fabrikalarını ziyaret etti. Metin, işçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştığı fabrika ziyaretlerinde, “Bolu Belediye Başkanı olursam üretim yapan tüm firmalarımızın her zaman yanında olacak ve her yönüyle destekleyeceğiz” dedi.


AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmalarına Bolçi Çikolata ve Başoğlu Kablo fabrikalarında çalışan işçileri ziyaret ederek sürdürdü.

Metin, ilgi gördüğü fabrika ziyaretlerinde çalışanlarla sohbet ederek desteklerini istedi.

Fabrikalarda üretim ve istihdam durumları hakkında yetkililerden bilgiler de alan Metin, her iki fabrikanın Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli ülkelerine ürün ihraç ettiğini öğrenmesi üzerine bir Bolulu olarak gurur duyduğunu söyledi.

AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’nin her alanda büyüdüğünü ve geliştiğini, Bolu’nun da payını aldığına değinen Metin, “Bugün de büyük bir vizyona sahip markamızı ziyaret ediyoruz.  Tabi ülkemizin ihtiyacı olan şey; katma değerli üretim. İşte gerek Hasan Beyin, gerekse Halil Beyin gerçekleştirdiği başarı hikayesi de budur. Kendileri Bolu’dan bir markayı, dünya markası haline getirmiş ve bizlerin gururu olmuştur. Biraz önce üretim yerlerini gezerken bir Bolulu olarak gurur duydum. Allah nasip eder ve Bolu Belediye Başkanı olursam üretim yapan tüm firmalarımızın her zaman yanında olacak ve her yönüyle destekleyeceğiz.” dedi.