Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİ VE UMUT EVİ BİR MUCİZEYE İMZA ATTI

ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİ VE UMUT EVİ BİR MUCİZEYE İMZA ATTI
Engelli Koordinasyon Merkezi ve Umut Evi, kurulduğu günden bu yana pek çok engelli vatandaşlarımıza gerek fiziksel, gerek psikolojik destek sağlayarak dertlere deva olmaya devam ediyor.


Yaklaşık 23 yıl önce tekerlekli sandalye ile yaşamını idame ettirmeye çalışan Mustafa Arslan, Engelli Koordinasyon Merkezi’nde sorumlu Ayla Yaşar ile birlikte sosyal aktivitelere katılırken; Umut Evi’nde yapılan seans esnasında, görevli psikoterapist Beyza Sönmezel tarafından, Arslan’ın yürüme probleminin geçirdiği travmadan dolayı konversiyon bozukluğu ile ilgili olduğu tespit edildi.

Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Umut Evi ve Engelli Koordinasyon Merkezi iş birliği ile 55 yaşındaki Mustafa Arslan, Beyin Cerrahı ve Fizyoterapist birimine götürülerek doktorların incelemesi sonucu fizik tedavi programına alındı. İlk etapta kontrole dahi olumlu yaklaşmayan Arslan ilgili personelin ikna çabasından sonra, şimdilerde fizik tedavide onuncu gününü geride bıraktı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın öğretmenlik yıllarında öğrencisi olan Mustafa Arslan; “ İnşallah 23 yıl aradan sonra tekrar yürüyebilmeme çok az bir zaman kaldı. Yürüyerek Başkanımız Alaaddin Yılmaz’ın yanına gitmek için sabırsızlanıyorum” dedi.