Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GENÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI SELİM YILDIZ KİMDİR ?

GENÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI SELİM YILDIZ KİMDİR ?
1988 Ankara doğumluyum. 18 yaşına kadar Ankara’da yaşadım. Aslen Bolu Dörtdivanlıyım. Ü Kayseri Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunuyum. Mezun olduktan sonra mimarlık hizmeti vermek için Bolu’da ikamet etmeye başladım. 2012 yılından beri aktif olarak mimarlık ofisimde görev yapmaktayım. Yedi yıldır Bolu halkına çeşitli projeler ile kaliteli hizmet sağlamaya çalışıyorum.

ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

 10 yıldır Ak Parti teşkilatında çeşitli görevlerde bulundum. Dış etkenler yüzünden ülke olarak zor günler yaşadığımız bu dönemde aktif olarak siyasette yer almak istedim. Belediye başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımız halkımızın takdiri ile seçimde zafere ulaştığında, gözler arkada kalmayacak yeni bir belediye yönetimi olacaktır. Bu ülke için, Bolumuz için gece gündüz çalışıp elimizden gelenin fazlasını yaparak partimiz başarıya ulaştıracağız.

GENÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI OLMA SEBEBİNİZ NEDİR ?

Belediye Meclis Üyesi adayı olmamın sebebi; yaşımın gerektirdiği enerji ve perspektif bakış açısıyla ürettiğimiz projeler ile memleketime katkı sağlamak istiyorum. Bolu’yu hem fiziki hem de sosyal anlamda daha yaşanılabilir bir hale getirmek, daha kaliteli seviyelere çıkarmak için çalışmalar yapmak istiyorum.

Mimar olarak yaptığımız projeler ile insanların hayatlarına dokunup yön veriyoruz. Bu tecrübe ve bilgi birikimlerimi Bolu halkımız için ürettiğimiz projeler ile uygulamak istiyorum.

Gençler geleceğimizin teminatı ve toplumda aktif rol oynamaları, tecrübe edinmeleri gerektiğini düşünüyorum.  Her meclis üyesinin gençlerden oluşan bir ekibi olmalı. Beraber çalışabilecekleri, uygulayabilecekleri projeler üretmeliler. Gençlerin spor faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri, sosyalleşebilecekleri kültürel alanları yok derece az. Bu durumu iyileştirecek fikirler üretip hayata geçirmek için çalışacağım.