Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİ TRANSFERLER BASINA TANITILDI

YENİ TRANSFERLER BASINA TANITILDI
Boluspor, transferlerin son gününde anlaşmaya vardığı Vukadin Vukadinovic ve Matic Fink'i basına tanıttı.


Devre arası transfer döneminin son gününü hareketli geçiren kırmızı beyazlılar, Vukadin Vukadinovic ve Matic Fink ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Satın alma opsiyonuyla alınan oyuncular için imza töreni düzenlendi.

“Transferler Bolusporumuza hayırlı olsun”

İmza töreninde ilk olarak konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı “Dün akşam itibariyle transfer sona erdi. 3 futbolcumuz ile yollarımızı ayırdık. Berkay Dabanlı, İsmail Haktan Odabaşı ve Uğur Akdemir. İhtiyacımız olan mevkiiler için Sakaryaspor’dan stoper Burak Bekaroğlu, sağ bek ve sol bek oynayan daha önce Çaykur Rizespor’dan tanıdığımız Matic Fink ve Sparta Prag takımından Vukadin Vukadinovic’i kadromuza kattık. Bu transferler Bolusporumuza hayırlı olsun. Türkiye’de baktığımız zaman takımlar çok fazla miktarda transfer yaptılar. Bizim çizgimiz belli. Bizde bunlara 3 futbolcu ile cevap verdik. Birde her zaman Boluspor’un değeri olan genç futbolcularımız, altyapıdan yetişen futbolcularımız Tunahan Subaşı, Mustafa Çınar, Erkan Süer ve Abdurrahman Çağlar. 4 tane genç futbolcumuz ile profesyonel sözleşme imzalayarak ara transferi bitirmiş olduk. Hep şunu söyledik; Boluspor Kulübü, Türkiye’de ve Dünya’da itibarı olan bir kulüp. Burada futbol oynayıp giden bütün futbolcular Boluspor’dan övgü ile bahsediyor. Bu Kulüpte oynamış bir Prijovic, Galatasaray’da oynamış Semih Kaya, Vukadin Vukadinovic transferinde yaptığı yorumlarla bu transferde etkili olmuştur. Şampiyon olmayabiliriz ama hiçbir zaman itibarımızdan ve dürüstlüğümüzden ödün vermem. Belki taraftarlarımız bizden santrafor bekledi. Bizde bilmediğimiz, inanmadığımız santrafor transferini yapamadık. Bunun en büyük sebebi eski futbolcumuz Rydell Poepon’un gelmek istemesi. Prensipte anlaştık ama maalesef Gazişehir Gaziantep FK üç tane santrafor almasına rağmen bırakmadı. 2 tane santraforumuz var. Özgür Can ve Batuhan. Onlara ben güveniyorum, inanıyorum. “ şeklinde konuştu.

“En iyisini yapacağıma söz veriyorum”

Boluspor’un Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği Matic Fink ise;“Buraya geldiğim için çok mutluyum. Eskiden tanıdığım birçok arkadaşım ile burada tekrar birlikte olduk. Boluspor’un ne kadar iyi ve potansiyelli bir kulüp olduğunu biliyorum. Bunu daha önceden de biliyordum. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Taraftarlarımız ve biz hak ettiğimiz yere ulaşacağız.”

“Süper Lig’e çıkmak istiyoruz”

Sparta Prag takımından alınan sağ kanat oyuncusu Vukadin Vukadinovic ise; “Bende burada olduğum için çok mutluyum. Eski Kulübümden Semih Kaya çok iyi bir arkadaşımdır. Gelmeden önce onunla görüştüm. Çok iyi referanslar, çok güzel şeyler duydum. Burada bulunduğum için çok pozitif duygular içerisindeyim. Elimden gelen katkıyı takıma vermek istiyorum. Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bu hedefimize ulaşacağız.”