Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU, AK PARTİ İLE BÜYÜDÜ, GELİŞTİ, GÜZELLEŞTİ… AMA YETMEZ!”

“BOLU, AK PARTİ İLE BÜYÜDÜ, GELİŞTİ, GÜZELLEŞTİ… AMA YETMEZ!”
Bolu’da, AK Parti yeni dönem için hedef yükseltti. AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolu’nun AK Parti ile büyüdüğünü, geliştiğini ve güzelleştiğini belirterek, “Ama yetmez! Biz 15 yılda elde dilen kazanımlara yenilerini ekleyeceğiz” dedi.


AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmalarına devam ediyor. Metin, Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde ve Sümer Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlardan talep ve beklentileri alan Metin, yoğun ilgi gördüğü ziyarette tek derdinin “Bolu” olduğunu söyledi.

“TEK DERDİM BOLU”

Makamları “araç” olarak gördüğünü anlatan Metin, “Biz makamları amaç değil, araç olarak görüyoruz. Neyin aracı? Halka hizmetin aracı… Allah’a şükür benim hiçbir zaman makam mevki derdim olmadı. Ben, Bolu halkı sayesinde bir dönem milletvekilliği ve üç önemli bakanlıkta 7 yıl bakan yardımcılığı yaptım. Edindiği tecrübelerimle şimdi doğup büyüdüğüm, meslek sahibi olduğum ve Allah nasip ederse burada öleceğim Bolumuza ve onun güzel insanlarına hizmet etmeyi arzu ediyorum. Bolu halkımızın takdiriyle Rabbim inşallah bunu bana nasip eder.” dedi.

“BOLU, AK PARTİ İLE BÜYÜDÜ, GELİŞTİ, GÜZELLEŞTİ”

Bolu Belediyesi’nin 15 yıldır AK Parti ile yönetildiğine değinen Metin, “Bolu, AK Parti ile büyüdü, gelişti, güzelleşti… Ama yetmez. Biz 15 yılda elde dilen kazanımlara yenilerini ekleyeceğiz.” diye konuştu.