Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MİLLETİMİZ ONAY VERİRSE HAYAL ETTİĞİMİZ PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

“MİLLETİMİZ ONAY VERİRSE HAYAL ETTİĞİMİZ PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin’in Proje Tanıtım Toplantısına tüm Boluluları davet etti. Doğanay; “İlçelerimizden, köylerimizden dahi olan tüm Bolulu hemşerilerimizin hepsini 17 Temmuz Kapalı Spor Salonuna 3 Şubat Pazar günü saat 14’de davet etmek istiyorum. Heyecanlı bir gün olacak ve projelerimiz açıklandıktan sonra 2 aylık süreçte tüm Bolu kamuoyunun konuşacağı, tartışacağı bir sürece gireceğiz” dedi.

Haber: ASLI AKIŞ

İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin’in yerel seçim çalışmaları kapsamında proje tanıtım toplantısı hakkında bilgiler verdi. Doğanay ayrıca, hayal ettikleri projeleri 31 Mart yerel seçimler sonrasında Bolu için hayata geçirmeyi istediklerinin altını çizdi.

HERKESİN HAZIRLIK İÇİNDE OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay,  “3 Şubat Pazar günü saat 14.00’de proje lansman tanıtım programımız olacağını ifade ederek; “Aday adaylığı sürecinin başlamasından bu güne kadar tüm siyasi partiler, Bolu için hayalleri olan, Bolu için düşünen üretmeye çalışan herkesin bir hazırlık içerisinde olduğunu biliyoruz. Biz AK Parti ailesi olarak gerçekten 2 aylık süre içerisinde neler yapabiliriz, Bolu’yu daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için neler yapmalıyız, toplumun hassasiyetleri neler bütün bunları dikkate alarak bir proje ekibi ordusu ile beraber çalışıyoruz. Büyük gün geldi önümüzdeki Pazar günü 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunda Bolu için hayal ettiklerimizi, düşündüklerimizi; “Onlar Konuşur AK Parti Yapar” sloganı ile gerçekleştirmek için inşallah 31 Mart’ta da milletimizden talepte bulunacağız. Milletimiz onay verirse hayal ettiğimiz projeleri gerçekleştireceğiz. Şunu söyleyebilirim gerçekten heyecan duyduğumu, Bolulu hemşerilerimizin de heyecan duyacağı bir proje tanıtım programını Pazar günü gerçekleştireceğiz. İlçelerimizden, köylerimizden dahi olan tüm Bolulu hemşerilerimizin hepsini 17 Temmuz Kapalı Spor Salonuna Pazar günü saat 14’de davet etmek istiyorum. Heyecanlı bir gün olacak ve projelerimiz açıklandıktan sonra 2 aylık süreçte tüm Bolu kamuoyunun konuşacağı, tartışacağı bir Sürece gireceğiz. Bende heyecanla Bolulu hemşerilerimizle bunu paylaşmak için sabırsızlıkla beklediğimi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.