Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ORHAN HOCA TAKIMA ISINIYOR

ORHAN HOCA TAKIMA ISINIYOR
Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam edildi.

Lig de 20.haftada zorlu bir İstanbul seferine çıkacak olan Boluspor kupa maçının ardından Ümraniyespor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik Direktör Orhan Kaynak yönetiminde gerçekleşen çalışmada kupa maçında oynayan oyuncular kısa süreli yenileme çalışması yaparken az süre alan ve oynamayan oyuncular taktiksel bir çalışma yaptı.

Kırmızı Beyazlı ekipte Teknik Direktör Orhan Kaynak zorlu Ümraniyespor maçına oyuncularını motive etmek isterken onlarla da yakından ilgileniyor.

Takımda yeni olduğu için tüm oyuncuları tanımak isteyen Teknik Direktör Orhan Kaynak sık sık onlarla çalışmada yakın temas kurması dikkatlerden kaçmadı.

Ümraniyespor maçına çıkış maçı olarak bakan Teknik Direktör Orhan Kaynak’ı takım içindeki forma yarışı da mutlu ediyor. Kırmızı beyazlı oyuncular lige ortak olmak için forma kapma yarışına da girerken mücadeleleri ile artık çıkış yapmak istiyoruz mesajını veriyorlar.