Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇOK KONUŞULACAK!!! BOLU KENT KONSEYİ TOPLANTISI

ÇOK KONUŞULACAK!!! BOLU KENT KONSEYİ TOPLANTISI
Bolu Belediye Meclis salonunda gerçekleşen Kent Konseyi Genel Kuruluna Alaaddin Yılmaz ve Fatih Metin’in konuşmaları damga vurdu.

MEHMET FATİH YALINIZ

Toplantının en dikkat çeken karesini ise belediye başkan adayları Fatih Metin ve Tanju Özcan verdi. Toplantı başlangıcında Fatih Metin Alaaddin Yılmaz’ın yanına otururken, bir süre sonra Fatih Metin ile Tanju Özcan yer değiştirdi. Alaaddin Yılmaz’ın yanına Tanju Özcan oturdu. Bu değişiklik gazeteciler tarafından fotoğraflandı.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kent Konseyinin son genel kurul toplantısında yaşananlar ve konuşulanlar dikkat çekti. Toplantı başlangıcında AK Partili Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanına oturdu. Bir süre sonra hemen diğer koltukta oturan CHP’li Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’la Fatih Metin’in birbirleri arasında yaptıkları konuşma sonrası yer değiştirdikleri görüldü. İlk karede Alaaddin Yılmaz ile Fatih Metin yan yana otururken, ikinci karede Tanju Özcan ile Alaaddin Yılmaz yan yana görüntülendi.

Bu yaşananların ardından CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ın başka bir programı olduğunu belirterek, genel kuruldan ayrılırken, bu sefer dikkat çeken nokta ise konuşmalar oldu.

Kürsüye ilk gelen Fatih Metin, “Geçtiğimiz günlerde bir site ziyareti yaptım, Kısmet Sitesine gittim. Konuşmam bittikten sonra soruları cevaplamak isterim dedim. Bir amca el kaldırdı. Tipik AK Partili, dedi ki; ben buraya gelene kadar AK Parti’ye oy vermeyi düşünmüyordum dedi. Birisine kızmış, ismi önemli değil. Geldim seni dinledim dedi, sen her yerde konuş dedi. Seni insanlar tanımıyor. Bakan yardımcısı olduğun için yanına yaklaşılmaz, dert anlatılmaz bir adam olarak görüyorlar dedi. Ben burada doğdum, burada büyüdüm. Bolu bizim her şeyimiz.” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise şöyle konuştu: Adaylarımız, şehirde yeni oldukları için şehirde neler olup bittiğini bilemeyebilirler, bu gayet doğal. 10 yıl hazırlık, 15 yıl da icra makamında bulunan biri olarak, Bolu’nun her şeyinin planlandığını söyleyebilirim. Günü zaten yaşıyoruz, biz hep gelecek planlamaya çalışıyoruz.

Ufku olmayan bir belediye başkanı ve ufku olmayan mimarlar olursa, şehir felakete uğrar. Bu, şehre ihanettir. Bu yüzden, ufuklarımızı genişletmek durumundayız.

Ufuksuz adamlar ve ufuksuz mimarlarla Bolu’nun kaybettiği vakti ifade ettim. Aşağıdaki nikah salonu ve düğün salonu 3 belediye başkanlığı döneminde yapılabilmiştir. Ufuksuz belediye başkanlarının şehri ne noktaya getirdiğini bilin diye söylüyorum.