Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’YA FAYDALI OLMANIN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

“BOLU’YA FAYDALI OLMANIN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, 1999 yılında kapatılan ve bakan yardımcısı iken 16 yıl aradan sonra yeniden açılmasını sağladığı Bolu Gümrük Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Metin, “Vatandaşımız bu yetkiyi bizlere verirse edindiğimiz tecrübelerle Bolu’ya faydalı olmanın gayreti içinde olacağız” dedi.


AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmalarını 1999 yılında kapatılan ve 16 yıl aradan sonra 2015 yılında yeniden açılmasını sağladığı Bolu Gümrük Müdürlüğü’nü ziyaret ederek sürdürdü.

Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, duygusal anlar yaşadığı ziyarette müdürlük çalışanları ile bakanlık çalışmaları ve Bolu üzerine sohbet ederek, görüş ve önerilerini dinledi.

“GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI’NIN BENDEKİ YERİ FARKLI”

Müdürlük çalışanlarına Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın kendisi ve kariyeri açısından çok önemli olduğunu söyleyen Metin, “Devlet tecrübesini her yönüyle edindiğim bir bakanlıktı. Bugün ben Bolu halkının karşısına güçlü bir kariyer, güçlü bir tecrübe ile çıkıyorsam burada gümrük teşkilatının önemli katkıları vardır.” dedi. 

“BAKANLIKTAKİ YENİLENME VE YAPILANMAYI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Bakanlıkta görev yaptığı dönemde önemli çalışmalara imza attıklarından bahseden Metin, “Birçok mevzuata, birçok projeye ve birçok önemli uygulamaya imza attık. Özellikle 2011-2015 yılında çok önemli bir yenilenme ve yapılanma gerçekleştirdik.” diye konuştu.

“NOSTALJİK VE DUYGUSAL”

Metin, Bolu Gümrük Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin de “Bakan yardımcılığım döneminde bir teşkilat birimimizin açılmış olması ve bugün burayı ziyaret etmem benim için çok nostaljik ve duygusal oldu. İnşallah bu hizmetlerimize Bolu Belediye Başkanı sıfatıyla devam etmek için vatandaşımızın karşısındayız. Nasiptir kısmettir ama vatandaşımız bu yetkiyi bizlere verirse edindiğimiz tecrübelerle Bolu’ya faydalı olmanın gayreti içinde olacağız.” dedi.