Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SANAYİ ESNAFINI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

“SANAYİ ESNAFINI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan sanayi esnafını mağdur eden, esnafı sıkıntıya sokan bir anlayışı benimsemeyeceklerini söyledi.


Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Küçük Sanayi Sitesi Derneği Başkanı Zafer Aydın ve Sanayi Dayanışma Geliştirme Derneği Başkanı Erol Arslan'ın düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltının ardından iş yerlerini ziyaret eden Özcan, esnafın sorunlarını dinledi.

“Sanayi esnafını mağdur etmeyeceğiz”

Sanayinin taşınması ile ilgili açıklama yapan Özcan, “Sanayinin durumunu istişare ettik. Sanayinin hızlı bir şekilde taşınması konusunda bir görüşümüz yok. Ayrıca sanayide mülk sahibi olanlar var. Tatmin edici bir formül üzerinde durmamız gerekiyor. Yeni sanayi biter bitmez pılınızı pırtınızı toplayın taşının deme anlayışında değiliz. Önümüzdeki süreçte sanayiyi temsil eden esnafımızın da içinde bulunacağı bir istişare komisyonu oluşturacağız. Hep birlikte sorunları ele alıp çözümleri konusunda da fikir alış verişi yapacağız. Ama biz sanayi esnafımızı mağdur eden onları sıkıntıya sokan onları üzen bir anlayışı benimsemiyoruz” dedi.