Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“AMACIMIZ ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’”

“AMACIMIZ ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’”
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, yeni dönemde amaçlarının ‘gönül belediyeciliği’ni hayata geçirmek olduğunu açıkladı.


Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı’nda konuşan Metin, belediye başkanlığı makamını ‘hizmet aracı’ olarak gördüğünü belirterek, “Doğup büyüdüğüm, meslek sahibi olduğum, evlendiğim ve çocuklarımın olduğu, Allah nasip ederse burada öleceğim bu güzel Bolumuza ve onun güzel insanlarına hizmet etmeyi arzu ediyorum. Hatta şimdiden Şehitler Mezarlığı’ndan mezarımı bile satın aldım.” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Eski Ticaret Bakan Yardımcısı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, STK ziyaretleri kapsamında Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Bolu Şubesi ile Türk Kadınlar Birliği Bolu Şubesi’ni ziyaret etti.

Metin, Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Bolu Şubesi’nde yaptığı konuşmada, yeni dönemde ‘gönül belediyeciliği’ düşüncesini hayata geçirmeyi amaçladığını açıkladı.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMINI ARAÇ OLARAK GÖRÜYORUM”

Metin, makamların gelip geçici olduğunu belirterek “Ben, Belediye Başkanlığı makamını ‘amaç’ olarak değil ‘araç’ olarak görüyorum.” dedi.

“GÜZEL BOLUMUZA VE GÜZEL İNSANLARINA HİZMET ETMEYİ ARZU EDİYORUM”

Tek amacının doğup büyüdüğü Bolu’ya ve Bolululara hizmet etmek olduğunu vurgulayan Metin, “Doğup büyüdüğüm, meslek sahibi olduğum, evlendiğim ve çocuklarımın olduğu, Allah nasip ederse burada öleceğim bu güzel Bolumuza ve onun güzel insanlarına hizmet etmeyi arzu ediyorum. Hatta şimdiden Şehitler Mezarlığı’ndan mezarımı bile satın aldım.” diye konuştu.

“MAKAMLAR GEÇİCİDİR, ÖNEMLİ OLAN KALICI ESERLER BIRAKMAK”

Geçmişte bir dönem Bolu Milletvekilliği ile üç önemli bakanlıkta 7 yıl bakan yardımcılığı görevinde bulunduğunu anlatan Metin, “Tüm makamlar geçicidir, önemli olan ise kalıcı eserler bırakmaktır. Bizler bugüne kadar bu bilinçle hareket ettik, inşallah bundan sonra böyle devam edeceğiz” dedi.

“AMACIMIZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ”

Metin, yeni dönemdeki amaçlarına da değinerek “Bizim amacımız gönül belediyeciliği. Gönüllere girerek, halkımızın hayır dualarını alarak hizmetimizi sürdürmek istiyoruz.  O nedenle sizler gibi gönüllü sayılarını arttıracağız.” şeklinde konuştu.